top of page

Omladinci 2020/21

15. kolo – Tri boda omladinaca za kraj polusezone. Uspešno gostovanje u Prokuplju ovog vikenda protiv tamošnjeg Topličanina. Meč završen rezultatom 2:4, a golove za ekipu Radnika postigli su  Sualeiman Witan u 33. i 65.min., Radoje Lazić u 40. i Stefan Tasić u 90.minutu utakmice (tabela 15. kolo)

14. kolo – Prekid lošeg niza i podela bodova u susretu omladinaca Radnika sa ekipom pirotskog Radničkog. Rezultat utakmice 3:3, a golove za tim domaćih postigli su Radoje Lazić u 8., Sualeiman Witan u 28. i Aleksa Trajković u 75.minutu utakmice (tabela 14. kolo)

13. kolo – Poraz naših omladinaca u Boru u okviru 13.kola lige. Rezultat meča Bor – Radnik 5:2, a oba pogotka za tim plavih postigao je Sualeiman Witan ( u 22. i 30.min) (tabela 13. kolo)

12. kolo – Tim Radnikovih omladinaca u oviru dvanaestog kola ugostio je  FK Real iz Niša. Rezultat utakmice 0:6 (tabela 12. kolo)

11. kolo – Omladinci Radnika pretrpeli su ovog vikenda u Nišu poraz od tamošnjih vršnjaka, ekipe OFK Radnički. Rezultat utakmice 4:0 (tabela 11. kolo)

10. kolo  –  Poraz Radnikovih omladinaca na domaćem terenu ovog vikenda. Rezultat utakmice 0:3 u korist gostiju, tim GFK Jagodina (tabela 10. kolo)

9. kolo – Nepovoljan ishod meča na gostovanju naših omladinaca u  Paraćinu ovog vikenda. Jedinstvo  – Radnik: 5:1, a gol za ekipu Radnika postigao je Dimitrije Mutavdžić u 66.minutu meča (tabela 9. kolo)

8. kolo –  Poraz Radnikovih omladinaca u gostima ovog vikenda. Rezultatom 0:4 ekipa plavih poražena je od niškog Kopernikus (tabela 8. kolo)

7. kolo - Poraz naših omladinaca u sedmom kolu na gostovanju u Leskovcu pri rezultatu od 8:1 u korist domaćina, ekipe Dubočice. Jedini pogodan za naš tim postigao je Leon Durić u 45.min. (tabela 7. kolo)

6. kolo – Pobeda Omladinaca Radnika u čvrstom duelu protiv ekipe Dinama iz Vranja rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka na utakmici, kapiten ekipe, Lazar Mitić u 86.min. (tabela 6. kolo)

5. kolo – Ekipa Radnika dočekala je ovog vikenda na svom terenu omladince iz Rakitova, ekipu OFK Lugomir. Rezultat utakmice 2:3, a golove za ekipu Radnika postigli su Nikola Pavlović u 32. i Zena Bećirović u 52.min. (tabela 5. kolo)

4. kolo – Na gostovanju u Trsteniku, omladinci Radnika, pretrpeli su poraz od domaćina, ekipe Trstenik PPT rezultatom 6:1. Gol za tim Radnika postigao je Veselin Velinović u 76.minutu utakmice (tabela 4. kolo)

3. kolo – Omladinci Radnika su na domaćem terenu ovog vikenda odmerili snage sa ekipom Radničkog iz Svilajnca. Rezultat utakmice 1:2, a pogodak za domaće postigao je Edvin Zejnulović u 87.minutu (tabela 3. kolo)

2. kolo – Drugog vikenda takmičenja omladinci Radnika pretrpeli su poraz od 3:0 na gostovanju u Zaječaru protiv tamošnje ekipe Timok 1919 (tabela 2. kolo) 

1. kolo – U okviru prvog kola omladinske lige FS RIS, ekipa Radnika ugostila je na svom terenu ekipu OFK Sinđelić iz Niša. Pobeda na startu prvenstva i rezultat 4:0. Golove postigli: Aleksa Velinović (2), Nikola Pavlović i Leonardo Demirović (tabela 1. kolo)

 

Omladinci.jpg
bottom of page