top of page

Pioniri 2020/21

16. kolo – Podela bodova na domaćem terenu u vikendu za nama. Radnikovi pioniri ugostili su tim FK Trayal-Knez Lazar iz Kruševca a rezultat meča 1:1. Pogodak za ekipu Radnika postigao je Aleks Krstić u 46.min (tabela 16.kolo)

15. kolo – Nerešen rezultat na gostovanju naših pionira u Nišu i ovog vikenda. Radnički – Radnik: 3:3, a golove za ekipu Radnika postigli su: Luka Dimitrijević u 25., Vladimir Stojanović u 44. i Dimitrije Tasev u 55.minutu (tabela 15.kolo)

14. kolo – U okviru 14.kola, pioniri Radnika na domaćem terenu dočekali su ekipu Radničkog iz Pirota. Rezultat utakmice nerešen, 2:2, a golove za domaće postigli su Dimitrije Tasev u 48. i Aleks Krstić u 78.min. (tabela 14.kolo)

13. kolo – Pioniri Radnika prošlog vikenda susreli su se u Leskovcu sa vršnjacima iz ekipe OFK Šampion. Rezultat utakmice 5:0 (tabela 13.kolo)

12. kolo – Tim Radnikovih Pionira u oviru dvanaestog kola ugostio je ekipu FK Timočanin iz Knjaževca. Rezultat utakmice 3:3, a strelac golova za ekipu Radnika Luka Dimitrijević u 36., Aleks Krstić u 65.min i Mateja Stamenković u 67.minutu (tabela 12.kolo)

11. kolo – Poraz Radnikovih pionira u Nišu prošlog vikenda. Meč odigran protiv ekipe FK Real NIš, a rezultat utakmice 7:0 (tabela 11.kolo)

10. kolo –  Pobeda Radnikovih pionira na na doma’em terenu ovog vikenda. Rezultatom 3:1(2:0) ekipa plavih savladala je goste iz Leskovca, ekipu FK Dubočica. Pogotke za domaće postigli su Vladimir Stojanović u 21. i 77.min i Aleks Krstić u 38.min (tabela 10.kolo)

9. kolo – Pioniri Radnika prošlog vikenda susreli su se u Kruševcu sa vršnjacima iz ekipe Duel Juniors. Rezultat utakmice 5:1, a strelac jedinog pogotka za ekipu Radnika bio je Dimitrije Tasev u 56.min. (tabela 9.kolo)

8. kolo – Tim Radnikovih Pionira u oviru osmog kola ugostio je ekipu Lider MGM iz Leskovca. Rezultat utakmice 1:2, a strelac jedinog pogotka za domaće kapiten Vladimir Stojanović (tabela 8.kolo)

7. kolo – Poraz Radnikovih pionira na gostovanju u Kruševcu. Meč odigran protiv pionira Napretka, a rezultat utakmice 5:0 (tabela 7.kolo)

 

6. kolo – Pioniri Radnika ugostili su ovog vikenda vršnjake iz Niša, ekipu Radničkog i tom prilikom pretrpeli poraz od 0:11 (tabela 6. kolo)

5. kolo – Tim Radnikovih Pionira u oviru petog kola ugostio je ekipu GFK Jagodina iz Jagodine. Rezultat utakmice 1:3, a strelac jedinog pogotka za domaće A.Mitrović (tabela 5. kolo)

4. kolo – Poraz Radnikovih pionira na gostovanju u Nišu. Meč odigran sa ekipom Kopernikus Žel., a rezultat utakmice 7:0 (tabela 4. kolo)

3. kolo – Ekipa Radnika dočekala je ovog vikenda na svom terenu vršnjake iz Niša, ekipu Car konstantina. Rezultat utakmice 1:4, pobeda gostujućih, a gol za domaćina meča postigao je i ovog puta Vladimir Stojanović (tabela 3. kolo)

2. kolo – Poraz pionira u drugom kolu na gostovanju u Svilajncu od 4:3 u korist domaćina, ekipe Radničkog. Pogotke za tim Radnika postigli su Aleks Krstić (2) i Vladimir Stojanović. (tabela 2. kolo)

1. kolo – Pobeda pionira na startu prvenstva. Na svom terenu ekipa Radnika dočekala je goste iz Zaječara, ekipu Timok1919 i savladala ih rezultatom 2:1. Golove za ekipu Radnika postigli su Vladimir Stojanović i Aleksa Mitrović (tabela 1. kolo)

 

Pioniri.jpg
bottom of page