top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Đorđević pred Proleter: MORAMO BITI SKONCENTRISANI, SADA GRIZEMO I ZA VUKA

Radnik u okviru drugog kola plej-aut faze Super lige Srbije gostuje timu Proletera u Novom Sadu.

Još uvek pod utiskom iz prošlog kola kada je senku na ondašnji meč stavila teška povreda veziste Radnika, Vuka MItoševića, Surduličani će upravo predstojeći meč odigrati za svog saigrača:

- U Surdulici je specifično drugarstvo, igrači provode po ceo dan zajedno. Na prethodnoj utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca jedan od njih, jedan od nas, Vuk Mitošević je doživeo tešku povredu. Ostali smo bez jednog od lidera, predvodnika, oslonaca. I sada, dok se Vuk ne oporavi i ponovo ne osloni na svoju nogu, moramo bez njega i za njega.

Na prošloj utakmici nismo uspeli u potpunosti. Preveliki je šok bila njegova teška povreda za sve nas sa "one" strane terena. Sa igračem više, ali sa "deset igrača manje" primili smo gol i odigrali nerešeno.


Sada gostujemo Proleteru, timu sa sjajnim individualnim i timskim kvalitetom, koji je od gubitka bodova zbog propusta na utakmici sa Radničkim iz Niša upao u veliku krizu. Medjutim, ne zavarava nas trenutni položaj Novosadjana jer znamo da takav rival u svakom momentu može da pokaže svu svoju snagu. Zato smo oprezni, skoncentrisani i motivisani, jer mi sada moramo da grizemo i za Vuka. - istakao je na konferenciji za medije pred ovaj meč šef stručnog štaba Radnika, Dušan Đorđević.

Međusobni skor ova dva tima u ovogodišnjem prvenstvu je 2:1 u korist Surduličana. Obe ekipe odnele su bodove sa gostovanja, Proleter u jesenjem delu prvenstva iz Surdulice pri rezultatu 0:1, a tim Radnika proletos u Novom Sadu, rezultat 0:2.


Novi susret zakazan je za sutra od 16h na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu

Bình luận


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page