top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Đorđević pred Rad: Imamo kadrovskih problema, ali izaćićemo jako i hrabroPoslednje kolo pre pauze zbog utakmica reprezentacije Radnik odigrava u Beogradu protiv ekipe Rada.

Dobre partije u zgusnutom rasporedu prvenstvenih utakmica i utakmice kupa, uzeo je na drugoj strani danak Surduličanima da u poslednje kolo pre nastupajuće pauze ulaze sa većim kadrovskim problemima i to kada ih očekuje teško gostovanje čvrstoj ekipi koja se trenutno nalazi u kritičnoj zoni tabele Super lige.


- Očekuje nas teška utakmica. Igramo sa ekipom Rada, velikim klubom sa velikom tradicijom, no sada se bore za opstanak. Sigurno je da će imati veliki imperativ pobede i da će od prvog minuta ići na to. Mnogo su bolja ekipa sada i mnogo bolje igraju nego u prvom delu sezone što govori da nas ne čeka nimalo naivan susret. Mi jesmo u seriji dobrih rezultata, no i pored toga i dalje imamo kadrovskih problema. Četvorica igrača su povređena, a trojica odrađuju parne kartone. U teškoj smo situaciji što se toga tiče, no slične situacije su nam se dešavale u prvom delu na par utakmica ali smo se izborili. I ovoga puta izlazimo jako i hrabro i učinićemo sve da napravimo dobar rezultat. – kaže na konferenciji za medije pred polazak na put, trener Radnika, Slavoljub Đorđević.


U prvom delu prvenstva Radnik je pobedom nad ekipom Rada na domaćem terenu slavio rezultat od 4:2, i ovaj rezultat je slavljen sa razlogom više: ova pobeda bila je ključna za preokret Surduličana u jesenjem delu prvenstva i momenat od kada je Radnik krenuo sa nizanjem dobrih partija.


Utakmica Rad – Radnik odigrava se u nedelju od 15h na stadionu Kralj Petar I u Beogradu. Multi TV prenos na kanalu TV Arene Sport 1.

Comentários


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page