top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Đorđević pred Voždovac: PRIKAZAĆEMO EPITET KOJI NAS JE KRASIO DO SADA

Radnik u ponedeljak gostuje ekipi Voždovca. Ambicija surduličana je da se na ovom gostovanju pokažu kao i do sada u dobrom svetlu i dobrom igrom i rezultatom pomere u gornji deo tabele i utakmice do kraja sezone igraju u plej ofu:


- Pred nama je još jedna u nizu izuzetno bitnih utakmica. Mi smo u prethodnom periodu zabeležili dosta dobrih rezultata i došli do pozicije da možemo da razmišljamo čak i o tom plej ofu. Međutim, ima još dva teška kola, veliki broj ekipa je uključen u tu borbu baš kao i mi pa ćemo videti. Probaćemo na Voždovcu da pružimo maksimum, da kao i do sada pružimo jednu timsku igru, ono što nas je i do sada krasilo, i da se tamo nadamo nekom povoljnom rezultatu. Voždovac je kvalitetan, poslednje vreme je u formi sa nekoliko dobrih rezultata, pogotovu na gostujućim terenima. Sa druge strane i mi smo u formi, imamo svoje kvalitete i nadamo se da možemo da izvučemo povoljan rezultat. - kaže je trener Radnika, Dušan Đorđević

Bez većih kadrovskih problema je ekipa Radnika u ovom trenutku i put Beograda kreće u skoro punom sastavu.Mihailo Oreščanin veruje da će se Radnik pokazati i na ovom gostovanju u najboljem svetlu i nada se prelasku koraka za gornji deo tabele:


- U ovom delu prvenstva smo pokazali da ravnopravno možemo da se nosimo sa svim ekipama, čak i u nekim utakmicama je nedostajalo malo sreće da to bude lepše i uspešnije. U ponedeljak nas očekuje utakmica protiv ekipe Voždovca koja ima nesporan kvalitet i svoju formu potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Put za Beograd željno iščekujemo i nadamo se dobrom rezultatu i nadamo se da ćemo se približiti korak bliže plej ofu.


Utakmica Voždovac – Radnik igra se u ponedeljak od 16:15, prenos meča na kanalu TV Arena sport 1 premijum.

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page