top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Đorđević pred Zvezdu: I dalje nismo kompletni, a i da jesmo Zvezdi se ne preti

Odložen meč petog kola prvenstva, Radnik-Crvena Cvezda odigraće se danas na Gradskom stadionu u Surdulici.Današnji duel sa Crvenom Zvezdom za fudbalere Radnika nema težinu poput onih iz kojeg bi se mogli nadati bodovima jer uloga favorita pripada crveno-belima, ali sme se reći da unapred dobijene utakmice često umeju i da budu iznenađenja.


- Svaka utakmica sa Crvenom Zvezdom je spektakl, pogotovu za nas u Surdulici obzirom da dolazi najtrofejniji klub u zemlji i sigurno izaziva veliku pažnju- kaže šef stručnog štaba Dušan Đorđević i dodaje:

- Pretpostavljam da će na tribinama biti veliki broj ljudi koji će hteti da gledaju utakmicu, pre svega zbog Crvene Zvezde, manje zbog nas koji smo sad u takvoj situaciji u kojoj smo, ali se nadam da makar nekim malo boljim izdanjem nego u predhodnim utakmicama da možemo da napravimo neki izlazak iz veoma teškog perioda koji je iza nas.


Iznenađenja se dešavaju i u Surdulici gledaju mnogo dalje, stoga je jasno da igrači daju svoj maksimum i razmišljaju o dobroj igri koja bi povratila samopouzdanje pred okršaje koji slede posle crveno-belih, jer bi svaki osvojeni bod bio ogroman uspeh i motiv za finiš jeseni.


- Mi imamo kadrovskih problema, a i da smo u najačem sastavu Zvezdi se ne preti. Pokušavamo da svakim danom budemo bar malo bolji nego što smo bili. Nije nam lak momenat, veliki broj igrača je bio sa povredama. Oni se polako kompletiraju, vraćaju ali je nemoguće da se posle par dana od povratka u ekipu od njih traži da budu na nivou forme koji bi možda mogli da budu. Svaki bod nam znači, svaka nova utakmica je značajna za neko napredovanje u zajedničkom kolektivnom smislu pa se nadam da će tako biti i danas. Mi smo u negativnoj seriji već duže vreme, razmišljam samo da ekipa bolje izgleda i da su igrači makar malo bolje spremniji nego što su bili, a šta će biti na utakmici i kakav rezultat, to je stvarno nezahvalno reći u ovoj situaciji u kojoj smo sada. Od kada sam ja došao u Radnik, tim nijednom nije bio u kompletnom sastavu. Mnogi su se igrači vratili i vredno treniraju i spremni su za utakmicu u smislu da su zdravi, ali imaju vrlo mali broj treninga sa ekipom i nedostajaće još vremena da svi budu zdravi. Nadamo se da će uskoro povredama doći kraj, da budemo kompletni i da vidimo koja je stvarno naša snaga - istakao je trener Dušan Đorđević.


Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page