top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS služba FK Radnik

Novo rukovodstvo FK Radnik


Stanislav Tončev novi je predsednik FK Radnik iz Surdulice i to bi ujedno bio i najmladji predsednik superligaškog kluba u istoriji srpskog fudbala.


Na izbornoj sednici FK Radnik koja je održana danas popodne, izabrano je novo rukovodstvo koje za cilj ima samo ostvarivanje dobrih rezultata, opstanak u Super Ligi Srbije, te i igranje u plejofu najelitnijeg ranga takmičenja u Srbiji čiji je i član od prošle kalendarske godine FK Radnik iz Surdulice.


"Mlad i jesam, ali smatram sebe dovoljno ozbiljnim i iskusnim da se odazovem ovoj obavezi. Zahvaljujem se delegatima na ukazanom poverenju i poželeo bih njima kao i svim građanima Surdulice da još od jeseni pa dugo dugo gledaju superligaški fudbal u ovom gradu", kaže mladi Tončev.


Na sednici skupštine Radnika, a na predlog novoizabranog predsednika, došlo je i do promene svih sedam članova Upravnog odbora. Funkciju potpredsednika obavljaće Vidosav Stanković iz Surdulice, a na istoj sednici razrešen je i imenovan novi Nadzorni odbor kluba.


"Kao što reče neko od političara novi diregent, novi orkestar“, vedar je Tončev i dodaje: "Smatram da bi sa novim ljudima funkcionisao bolje na putu ka ostvarenju jedinstvenog cilja u ovoj životnoj sferi. Stanković je dugo u surduličkom sportu, a od ranije i u predsednik uprave Radnika, a tu su i ljudi iz svih sfera sporta, uglavnom mladi i ljudima kojima mogu verovati."


Stanislav Tončev obavljao je funkciju sportskog direktora kluba do oktobra 2015.godine. nasledio ga je takođe po godinama „zelen“, ali ne i po iskustvu Darko Gašić, pa bi i dolaskom trenera Veselinovića cela radna zajednica FK Radnik bila najmlađa u Super Ligi Srbije. Zajedničkih cilj Uprave kluba sadržao bi dobru poziciju na tabeli Super lige Srbije, kao i podsticanje rada omladinske škole fudbala odakle bi se crpeo igrački kadar kluba iz Surdulice.


PRESS služba FK RADNIK

45 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page