U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Ocena prvog dela prvenstva


Kriterijumi za ocenu perioda koji se tiču prvog dela prvenstva Super lige, te prelaznog roka, ali i perioda zimskih priprema jako su visoki. Odredjuju ih ljudi koji, kada je FK Radnik u pitanju, gledaju dalje, i dublje od drugih. Planovi se realizuju, i to postepeno, da se ne hrli, već temeljno hoda ka jedinstvenom cilju.

Radnik je zadovoljno na poziciji gde jeste na tabeli SLSrbije, a cilj za period pred nama jeste Plej OFF i kretanje ka vrhu tabele.

Iz redova prvog tima otisli su Ćulum, Krstić, Lazić, Tomić, Mirković, Đorđević i golman Šejić. Njihove pozicije zameniće Slobodan Vuković(FK Novi Pazar), Miloš Simonović(FK Napredak), Miloš Deletić(FK Jagodina), Marko Vučetić(FK Inđija), Stefan Radovanović(Dinamo Vranje) i najsvežije pojačanje Radnika, bivši def.vezni igrač čačanskog Borca, Miljan Mutavdžić.

I trener Veselinović zadovoljan je postignutim:

- Pripreme na Ohridu smo realizovali u potpunosti, održali tridesetak treninga i dobro odigrali prijateljske utakmice. Uslovi su nam bili odlični, poslužilo nas je i lepo vreme i nije bilo povređenih. Dobili smo pojačanja kojima će biti potreban period prilagođavanja i smatram da će pokazati kvalitet, ali nam je još uvek rano da poredimo sastav od jesenas sa prvim timom danas. Radom trenera golmana i njegovog tima sam zadovoljan. Sutra nas očekuje prijateljski susret sa Dinamom, a za par dana i sa Radničkim u Nišu, nakon čega ćemo formirati i odrediti tim za predstojeće kolo Super lige - jasan je šef struke Radnika, Miloš Veselinović.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN