U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Očekivanja od novih igrača

11.02.2016

 

Dolaskom šestorice novih igrača, zasad je zaokružena okosnica ekipe prvog tima Radnika, koji sa starom postavom čine stabilan stručni kadar za podizanje nivoa igre, a samim tim i nivo rezultata, mišljenja su u stručnom štabu superligaša iz Surdulice.                                                                                              

Iako se bliži kraj zimskog prelaznog roka, neizvesno je da li će biti još novajlija, a za pojačanja pristigla dosad, ima se i te kako puno argumenata, kaže sportski direktor Darko Gašić:

 

Iskustvom i znanjem bivšeg kapitena Novog Pazara Vukovića, pojačaćemo nivo odbrane, on je izuzetan u skokovima i puno očekujemo od njega u toj liniji. Najbolji desni bek II lige, Radovanović, uz dodatni rad sa trenerom, daće mnogo doprinosa, period njegovog prilagođavanja je protekao jako brzo i već smo ga videli u igri sa timom u kome je, do, maltene, juče igrao, i tu se pokazao jako dobro. Isto se očekuje i od najboljeg štopera Napretka iz Kruševca, Miloša Simonovića, čiji se period prilagođavanja takođe svodi na minimum. Sa njim, kao i sa Markom Vučetićem, koji ima internacionalno iskustvo, trener Veselinović ima iskustvo u radu iz FK Inđija. Što se tiče Deletića, dodaje Gašić, on nije imao pripreme u FK Jagodina, što se videlo nedovoljnim učinkom na terenu, ali pripreme sa našom ekipom podstakle su ga na bolju igru.      

                                        

Kada je reč o dolasku Miljana Mutavdžića u prvi tim Radnika, Gašić ističe da ne zaobilazi njegovu šestomesečnu pauzu u takmičarskom smislu, ali stručni štab ima jaka uverenja, da dolaskom ovakvog igrača, koji takođe ima internacionalno iskustvo, Radnik dobija puno.

 

Iz kluba je otišlo nekoliko fudbalera i nađene su im adekvatne zamene, ili pak bolji igrači na njihovim pozicijama, što je u stvari i cilj prilikom prelaznih perioda. Najbitnije, kako rekoše i u Upravi Radnika, jeste to da je prilikom izbora i dovođenja novih ljudi vođeno računa  i o njihovim karakternim osobinama, pa se  veruje da se stvara ekipa koja će dati doprinosa pravoj timskoj igri.

 

PRESS Služba FK Radnik

PR Dejan Mirčev

                                                                                

Ključne reči:

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

Surdulica: „RADNIK“ ZAPOČEO PRIPREME ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

03.07.2020

1/10
Please reload

ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči