top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • FK Radnik

Očekivanja od novih igrača


Dolaskom šestorice novih igrača, zasad je zaokružena okosnica ekipe prvog tima Radnika, koji sa starom postavom čine stabilan stručni kadar za podizanje nivoa igre, a samim tim i nivo rezultata, mišljenja su u stručnom štabu superligaša iz Surdulice.

Iako se bliži kraj zimskog prelaznog roka, neizvesno je da li će biti još novajlija, a za pojačanja pristigla dosad, ima se i te kako puno argumenata, kaže sportski direktor Darko Gašić:


Iskustvom i znanjem bivšeg kapitena Novog Pazara Vukovića, pojačaćemo nivo odbrane, on je izuzetan u skokovima i puno očekujemo od njega u toj liniji. Najbolji desni bek II lige, Radovanović, uz dodatni rad sa trenerom, daće mnogo doprinosa, period njegovog prilagođavanja je protekao jako brzo i već smo ga videli u igri sa timom u kome je, do, maltene, juče igrao, i tu se pokazao jako dobro. Isto se očekuje i od najboljeg štopera Napretka iz Kruševca, Miloša Simonovića, čiji se period prilagođavanja takođe svodi na minimum. Sa njim, kao i sa Markom Vučetićem, koji ima internacionalno iskustvo, trener Veselinović ima iskustvo u radu iz FK Inđija. Što se tiče Deletića, dodaje Gašić, on nije imao pripreme u FK Jagodina, što se videlo nedovoljnim učinkom na terenu, ali pripreme sa našom ekipom podstakle su ga na bolju igru.


Kada je reč o dolasku Miljana Mutavdžića u prvi tim Radnika, Gašić ističe da ne zaobilazi njegovu šestomesečnu pauzu u takmičarskom smislu, ali stručni štab ima jaka uverenja, da dolaskom ovakvog igrača, koji takođe ima internacionalno iskustvo, Radnik dobija puno.


Iz kluba je otišlo nekoliko fudbalera i nađene su im adekvatne zamene, ili pak bolji igrači na njihovim pozicijama, što je u stvari i cilj prilikom prelaznih perioda. Najbitnije, kako rekoše i u Upravi Radnika, jeste to da je prilikom izbora i dovođenja novih ljudi vođeno računa i o njihovim karakternim osobinama, pa se veruje da se stvara ekipa koja će dati doprinosa pravoj timskoj igri.


PRESS Služba FK Radnik

PR Dejan Mirčev

10 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page