U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Očekivanja pred utakmicu Radnik - Čukarički


Press konferencija FK Radnik Surdulica, 24.2.2016., sagovornici trener Miloš Veselinović i desni bek Miloš Marković


"Očekuje nas teška utakmica. Ekipa Čukaričkog nije slučajno tamo gde je na tabeli Super lige. Imaju odličnu ekipu, dobre pojedince. Znamo i njihove stare igrače ali i pojačanja koja su im pristigla. Prethodno kolo nas hrabri, ali i njihova i naša utakmica od prošle nedelje vuku svaka za sebe niz svojih specifičnosti i znamo da ni oni ni mi nismo dali svoj maksimum. Daćemo sve od sebe da publici u Surdulici prikažemo dobru sportsku priredbu", jasan je trener Veselinović.


Stručni štab i prvotimci rade na analizi prošle utakmice, ali se trude da se psihološki još više uzdignu i usresrede na predstojeću utakmicu:


"Usresredićemo se na zahteve našeg trenera i potrudićemo se da napravimo dobar rezultat. Dočekujemo jakog protivnika i umnogome će nam značiti i podrška navijača. Surdulica je mali, ali u duhu veliki sportski grad, koji nam je bio uvek do sada verna i jaka publika. Zajedno ćemo se potruditi na napravino dobar sportski dan u gradu i bez obzira na snagu protivnika, koju jako poštujemo, osvojimo sva tri boda", kaže Miloš Marković.


U prvom delu prvenstva, početkom septembra meseca, Surduličani su se nakon prvog susreta sa Čukaričkim kući vratili poraženi rezultatom 2:0, kada je beogradski tim i onda bio pri vrhu tabele. Što se tiče domaće ekipe, situacija u timu, ali i na tabeli jako bolja od jesenas, što bi puno, puno moglo da utiče na bolji rezultat u subotnjem meču.


Press služba FK Radnik PR Dejan Mirčev

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN