U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Bod za Play-off!


Iako nije bilo golova na utakmici odigranoj 06. aprila u Surdulici, Radnik je uspeo da sa osvojenim bodom osigura plasman u TOP 8 klubova Super lige Srbije što je ujedno i obezbeđen opstanak kluba u elitnom fudbalskom takmičenju Srbije u sezoni 2016/17. Radnik i Jagodina su odigrali čvrstu utakmicu pred oko 3.000 gledalaca sa velikim brojem šansi za domaći tim. Navijači su došli u velikom broju i opravdali reputaciju kluba iz Surdulice kao kluba sa punim tribinama na gotovo svim utakmicama lige.


Utakmicu je sudio Novica Anđelovski koji je podelio šest žutih kartona. U redovima Radnika žute kartone su dobili Ristić, Ovusu i Gojković.


Narednu utakmicu Radnik igra u Novom Pazaru i time će biti okončan prvi tj. dvokružni deo prvenstva u kom se takmiči svih 16 timova. Potom će uslediti podela ekipa u dve grupe, prvih osam i drugih osam koje će igrati po jednokružnom sistemu. Prethodno će do sada osvojeni bodovi biti podeljeni sa 2. Radnik će imati priliku da se bori i za mesto u Evropi nadmećući se sa ekima Crvene zvezde, Partizana, Čukaričkog, Borca, Radničkog iz Niša, Vojvodine i Voždovca. Učešće u Play-off grupi samo po sebi je ogroman uspeh Radnika kao debitantske ekipe.


VIDEO IZVEŠTAJ SA UTAKMICE RADNIK - JAGODINA 0:0 (29. kolo SLS 2015/16)

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN