U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Očekivanja pred utakmicu u Nišu


U okviru 33.kola SL Srbije, ekipa Radnika danas gostuje prvotimcima niškog Radničkog. Utakmica trećeg kola Play off-a odigraće se na Čairu od 18 sati.


Ekipa Radnika nalazi se u dobroj formi, a osvajanjem dva dobra rezultata u početnom delu Play offa i pozicioniranje na šesto mesto tabele Super lige Srbije, daje dodatni elan za današnji put ka Nišu.


"Raspoloženje nam jedino kvari odsustvo nekoliko prvotimaca, Milovanovića, Gojkovića, Stankovića i Stojanovića., a biće i nam i neizvesno za još tri igrača", kaže pred polazak trener Veselinović i dodaje, "Verujem da i pored problema koje imamo, možemo pružiti dobar otpor u Nišu. Poštujemo rivala, veoma su dobro igrali cele sezone i napravili dobre rezultate. Prošlu utakmicu su odigrali dosta dobro i sigurno će biti motivisani jer ponovo igraju kod kuće i vide priliku da izbore plasman u Evropu", dodaje Veselinović.


U prvom delu prvenstva u okviru sedmog kola SL Srbije susret dvaju ekipa na Čairu odigran je nerešeno 1:1 (1:1), dok je na terenu u Surdulici u okviru 22.kola Radnik savladao gostujuću ekipu rezultatom 2:1 (1:1).

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN