top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik

Goran Lazarević o pripremama za novu sezonu


Surdulički superligaš, inače debitant u prošloj sezoni ali itekako zadovoljan pozicijom na tabeli Super lige Srbije na kraju prvenstva, još pre početka prelaznog roka ostao je bez velikog broja igrača. Uprava kluba potrudila se da u ovom prelaznom roku nađe adekvatne zamene, ako ne i bolja lica i, ako se po jutru dan poznaje, uspeva u tome.


Prvi tim našeg kluba, iako na početku nekompletan, boravio je na visinskim pripremama najpre na Vlasini, a potom i na Kopaoniku. O tome kako je realizovan program priprema, novi šef struke Radnika Goran Lazarević kaže:


"Pre svega dugujemo veliku zahvalnost upravi kluba koja nam je omogucila zaista odlicne uslove za pripreme i tokom boravka na Vlasini i na Kopaoniku. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan samom realizacijom trenažnog procesa, jer smo pravili ekipu u hodu usled velikog odliva igračkog kadra iz prethodne sezone. Ovo je potpuno nova ekipa, i igrači su pristizali sa različitim nivoom kako fizičke, tako i taktičke spreme. Odigrali smo optimalan broj prijateljskih utakmica u kojima smo pokušali da implementiramo osnovne principe naše igre, kao i način i stil kojim ćemo pokušati da igramo u narednoj sezoni. Mogu da budem izuzetno zadovoljan pristupom i radom igrača, njihovom disciplinom i posvećenošću i izvršavanjem svojih obaveza, kako na terenu, tako i van njega. Stručni štab i svi zaposleni u klubu su se trudili da budu pravi servis igračima, svako u domenu svog posla, i tako im omoguće da ove pripreme iskoriste na najbolji mogući način. Nadam se da cemo imati uspesnu sezonu pred sobom i da će nam se uloženi trud i rad u prethodnom periodu vratiti na najbolji mogući način, rezultatima na terenu."

Press služba FK Radnik


15 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page