top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • FK Radnik

Očekivanja pred utakmicu sa Crvenom zvezdom


Aktuelne kadrovske promene u stručnom štabu zasad ne remete rad prvog tima i pripreme za utakmicu predstojećeg kola teku po planu i programu.

Ekipa Radnika odlazi u nedelju „na noge“ Crvenoj zvezdi, veoma jakom protivniku i favoritu, ali i timu koji, kao i prošle i ove godine, pokazuje da teži ka tome da napravi što bolje rezultate, kako u Super ligi Srbije, tako i u Ligi šampiona i u Ligi Evrope.


Na klupi gostujućeg tima na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, sedeće pomoćni treneri Nikola Stanković i Miroslav Blanuša: "Pokušaćemo da ostavimo što bolji utisak u utakmici protiv Crvene Zvezde. Očekuje nas veoma teška utakmica, znamo protiv koga igramo, znamo kakav je protivnik Crvena zvezda, daćemo svoj maksimum i potrudićemo se da uzmemo koji bod. Obećanja ne smemo davati, a sve ono što planiramo videće se na terenu", poručuje Stanković na Press konferenciji FK Radnik.


Iz ugla igrača očekivanja su optimistična: "Imamo i mi neke svoje šanse. Probaćemo da iskoristimo neke slabosti koje je Zvezda pokazala u prvih par kola. Generalno, znamo kakav je domaćin, i trudićemo se da otrgnemo iza sebe poslednja dva rezultata. Pokušaćemo da se što više uzdignemo, i naravo, probaćemo da pružimo što bolju partiju iz koje ćemo se maksimalno potruditi da bar ostanemo neporaženi, ako ne i ponesemo koji bod kući", sa osmehom kaže Miloš Milovanović.


U nedelji intenzivnih priprema, naši momci su u sredu odigrali kontrolni meč protiv ekipe Raničkog iz Niša, u kojoj su dominirali igrom. Prijateljski susret je završen rezultatom 2:1 u korist naše ekipe.


Utakmica FK Radnik – FK Crvena Zvezda biće odigrana u nedelju 21.avgusta od 18.00h (prvobitno najavljen termin od 19h) na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Direktan prenos na TV Areni Sport 1.

Press služba FK Radnik

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page