top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • FK Radnik

Neško Milovanović: "VIDNO SMO DESETKOVANI, AL' NAPRAVIĆEMO DOBRU KALKULACIJU"


Pred susret sa kruševačkim Napredkom ovog vikenda u Surdulici strateg prvog tima Radnika poziva navijače na neohodnu podršku sa tribina, jer je, kako pohvalno reče, publika jako značila na utakmici sa Voždovcem, a sada će umnogome doprineti više jer je potrebna ogromna podrška ovom desetkovanom sastavu.


Na pres konferenciji održanoj danas pre podne, Milovanović ne krije da veruje u svoje momke:


“Ja sam s njima evo već mesec dana i dobro sam ih upoznao. Sve su ovo fini momci. Mogu im verovati. Vredni su i disciplinovani. Imaju želju da u punoj snazi dočekaju protivnika u nedelju. Svesni smo trenutne kadrovske situacije i pokušaćemo zajedno da se odupremo i ovom izazovu. Zato nam je i jako bitna podrška publike. Možda će malo čudno zvučati, ali akcenat na moje današnje obraćanje medijima stavio bih na poziv ovdašnjoj publici da dođu i podrže tim koji će nastupiti u nedelju. Kažem to jer će nam jako biti važna podrška kada na teren izlazimo veoma osakaćeni. Veći broj igrača od planiranih prvih 11 neće izaći na teren!"


Po rečima Milovanovića ne radi se samo o zdravstvenom biltenu igrača, nego i o dobijenim kartonima. Zbog povreda u nedelju neće igrati Merdović, Vlahović, Frensis, Stanković i Jovanović. Kada je reč o parnim kartonima na teren neće izaći Adamović i Vuković, kao i Aleksandar Gojković, zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici protiv niškog Radničkog.


Ipak konačni rezultat utakmice 11. kola na domaćem terenu Milovanović vidi pozitivnijim u korist Surduličana:


"Napredak je jedna jako dobra ekipa, ekipa koja ima dosta vrhunskih igrača. Vredno smo radili i spremno ćemo ih dočekati. Planiramo da ostvarimo cilj, da izađemo kao pobednici, i to nam je normalno i jedini cilj: pobeda i primicanje vrhu tabele. Pobeda nam se nije desila i u Nišu, iako nam je malo falilo… ali ima vremena, sumiramo činjenice i idemo ka tome da se usmerimo na osvajanje bodova i u gostima, ne samo na domaćem terenu. Ono što je najbitnije, ne izlazimo sa planiranim igračima, ali tu su momci koji čekaju svoju minutažu, pa eto, neka je iskoriste…"


Završno obraćanje na press konferenciji Neško Milovanović iskoristio je ponovnim pozivom publici ovog dela Srbije i sipatizerima Radnika:


"Zamoliću za još malo strpljenja, publika se pokazala u pravom svetlu na poslednjoj utakmici na našem terenu i zaista pokazala da voli ovaj klub. Po broju karata znamo koliko ih je bilo i u Nišu. Dođite u nedelju da date podršku ovim momcima, a oni će uzvratiti nadam se dobrim rezultatom.“


FK Radnik

523 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page