top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Početak zimskih priprema


Prozivkom igraca na gradskom stadionu u Surdulici zvanično su krenule pripreme Radnika za drugi deo prvenstva najelitnijeg ranga takmičenja u srpskom fudbalu.


Tim u drugu polusezonu ući će bez četvorice igrača sa kojima je završio jesenji deo. Milan Ćulum, Vukašin Tomić, Uroš Mirković i golman Bojan Šejić, nisu bili na prozivci, te na njih klub neće računati.


"Nama je i bio cilj dolazak novih igrača za predstojeći period, bez obzira na odliv ljudi iz prvog tima. Za početak su nam se na pripremama pridružila trojica omladinaca iz naše omladinske škole, biće na probi pa ćemo videti", jasan je trener Veselinović i dodaje


"Mogu istaći zadovoljstvo da nam se nakon duže pauze usled povrede i operacije u redove, na evo već prvrom treningu, vratio i Vladan Pavlović, koji je trening uradio bez ikakvih problema, čak i osvežen i nadam se u boljoj formi."


Na konferencije za novinare predstavljen je i novi trener golmana, Vukašin Radanović, kojim i započinju promene kadrova u klubu, kako u redovima prvog tima, tako i u stručnom štabu.


“Za početak smo izvršili promenu trenera golmana, nama će stručnu pomoć pružiti Vukašin Radanović koji iza sebe ima samo niz iskustava, a u pregovorima smo sa nekim brojem igrača koji će nam se ubrzo pridružiti”, kaže sportski direktor Radnika, Darko Gašić.


Po rečima Gašića, aktuelni su precizni dogovori sa golmanom Ristićem, koji bi bio bitan da se očuva čvrst kostur surduličkog superligaša.


“Nije se pojavio na prozivci, ali već na treninzima ćemo ga očekivati u narednih par dana”, dodaje Gašić.


VIDEO: konferencija za štampu FK Radnik, 11.01.2016.


PRESS SlužbaFK Radnik / PR Dejan Mirčev

29 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page