top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • FK Radnik

Stručni štab Surduličana zadovoljan realizacijom priprema

ŽIVKOVIĆ: Jedini cilj nastavak u ligi, pažnju usmeriti na model i stil igre, ne na protivnike !

Trener Bratislav Živković i kapiten Vladan Pavlović

U susret drugom delu takmičenja u Press centru Radnika održana je konferencija za medije na kojoj su pozitivno ocenjene pripreme i zimski prelazni rok. Šef stručnog štaba, Bratislav Živković, zadovoljan je skladom dobrih uslova, atmosfere i pristupu igrača obavezama:


"Izuzetno sam zadovoljan učinjenim. Najpre bi da se osvrnem na period početka zimskih priprema i vreme visokog snežnog pokrivača i jako niskih temperatura koje su karakteristične za ovaj kraj. Upravo iz tog razloga bi se zahvalio upravi kluba koja nam je obezbedila sve neophodne uslove za izvodjenje priprema kako ovde tako i u Staroj Pazovi. Ishodom priprema sam vrlo zadovoljan, te i načinom na koji su igrači odradili period priprema i to kako su odigrali pripremne utakmice. Pozitivno me iznenadjuje njihov pristup i izuzetna posvećenost svakoj vežbi, svakom treningu i svakoj utakmici. Lepo je reći da nam je odlična hemija i ako uzmemo u obzir da medju igračima vlada odlična harmonija, to govori da imamo neke preduslolve za uspešan nastavak prvenstva."


Klub se u ovom zimskom prelaznom roku pojačao sa određenim brojem igrača za ključne pozicije, novajlije su se vrlo brzo uklopile: "Možemo biti zadovoljni, ovi momci koji su pristigli u redove tima, uklopili su se jako brzo, adaptirali su se i pokazali jedan dobar kvalitet koji može da pomogne Radniku za dalja takmičenja. Smatram da nam na još jednoj poziciji nedostaje još jedno lice, no imamo još vremena pa ćemo videti. - kaže Živković.


Kapiten tima, Vladan Pavlović, istog je mišljenja i što se tiče realizacije priprema i što se tiče dolaska novajlija: "Možemo biti zadovoljni pripremama i u Surdulici i u Pazovi. Mislim da smo dobro odradili pripremni period. Odigrali smo nekoliko pripremnih utakmica u tom periodu i tu se video naš sklad i odnos jednih prema drugima. Radimo zajedno i dalje uklapamo se i čekamo prvo kolo."


Na pitanje šta očekuje od predstojećeg kola, trener Radnika kaže: "Ove pripremne utakmice daju nam nadu da možemo dobro da igramo predstojeću polusezonu. Medjutim, ta prva utakmica je uvek neizvesna. Otežava ta okolnost da Metalac, ima neki kontinuitet u radu, imaju istog trenera već dve godine, medjutim ostali su bez tri ili četiri dobra igrača. Mi se sa druge strane spremamo za naše prvenstvo i nećemo preteranu pažnju posvećivati protivniku, isključivo ćemo gledati sebe, idemo na to da neki naš model i stil igre unapredimo i da se igrači stave u službi svega toga. Ako uspemo da kroz analize priprema i kontrolnih utakmica sprovedemo i sve to na utakmici, smatram da možemo načiniti dobar rezultat."

Utakmica 22.kola SLS FK Metalac - FK Radnik igra se u nedelju od 14h na stadionu Metalca u Gornjem MIlanovcu.

17 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page