top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • FK Radnik

Početak fudbalskog proleća u Surdulici

ŽIVKOVIĆ: Ako preslikamo atmosferu i igru sa priprema, očekujemo dobar početak polusezone.

Surdulički superligaš sa programom svojih utakmica startuje od subote. Za njih je ovo prvi duel u ovom delu prvenstva i prvo prikazivanje pred domaćom publikom. Prva utakmica ovog dela sezone odložena je zbog vremenskih uslova, kada je Radnik trebao igrati sa timom iz Gornjeg Milanovca, no sa druge strane iskoristio je taj vakum za odgravanje još jedne kontrolne utakmice. Odličan rezultat odande daje još više elana i još više motiva za nastup pred domaćom publikom u subotu:


„Za nas je ovo debitantska utakmica, jer smo prošlu propustili zbog vremenskih uslova, a sa druge strane debitujemo pred našom domaćom publikom. Samim tim što je prva, zato će nam i biti teška“ – kaže trener Živković na koferenciji za novinare i dodaje: „Dolazi nam ekipa koja dugo igra zajedno, ima dobar ukomponovani sastav, dobila je i nove igrače koji daju još veći kvalitet, tako da mogu da kažem da nas očekuje jedna teška utakmica, ali igramo kući, igramo pred svojom publikom pa mislim da smemo obećati dobar fudbal. Očekujem da ekipa pokaže sve ono što je pokazala u pripremnom periodu i mislim da možemo da napravimo dobar rezultat“. Zdravstveni bilten prvotimaca je odličan, u konkurenciji za igru su svi, ali šef struke još uvek ne otkriva imena prvih 11: „Svi konkurišu za subotnji susret. Mogu se pohvaliti njihovim odličnim radom. Fenomenalni su što se tiče i discipline i pristupa treninzima i uopšte radu, imam sve reči hvale za sve njih još od kad sam i stigao u Surdulicu, a spisa,....objavljujemo pred početak”


Za otvaranje prolećnog dela prvenstva u Surdulici i utakmicu ovog kola, uprava FK“Radnik“ donela je odluku da ulaz na stadion bude besplatan, a na pres konferenciji čule su se reči hvale za tu odluku i poziv navijačima i simpatizerima Radnika da doju u što većem broju na ovu utakmicu i daju podršku svom timu:

„Sigurno da se fudbal igra za publiku, a svi znamo kolko Surdulica i ovaj kraj živi za fudbal. Svi sa nestrpljenjem iščekujemo utakmicu u subotu i očekujemo pune tribine, jer će nam podrška navijača biti kao i uvek, zaista potrebna“.

Utakmica Radnik –Mladost igra se u subotu, početak susreta u 14h.

8 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page