top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Danas susret dveju ekipa sa najjužnije i najsevernije tačke Superligaškog fudbala


Igramo ko da je poslednja pred opstanak, to je to, nema dalje..!


Drugu utakmicu plej-auta Super lige Srbije Radnik odigrava na domaćem terenu, gde danas dočekuje ekipu Spartaka iz Subotice. Nakon prve utakmice u borbi za opstanak u eliti srpskog fudbala i odličnog rezultata, igrači puniji elana i volje za pobedom pred domaćom publikom. Stručni štab pak ima za cilj samo jedno: ne dozvoliti da ekupu poljulja dobar rezultat i serija osvajanja bodova i gledati na ovu utakmicu kao posebnu, iz više razloga:


„Moramo imati takav pristup utakmici ko da je poslednja za opstanak, da nema dalje“, kaže trener Simo Krunić: „Svi smo uključeni i usmereni na ovaj meč, svi smo pod nekim pritiskom, od najviše do najniže distance u klubu, a sve to da bi stvorili bolje uslove igračima koji će doprineti boljoj igri. Danas se resavaju mnoge stvari, ovaj deo superligaških nastupa je najneizvesniji, isto je i ekipama koje vežu po tri pobede pa kiksnu, a isto i onima koji ne pobede duze, e oni, il se okrenu ka vrhu ili već ka problemu ispadanja“-jasan je Krunić

Po rečima trenera Radnika, danas će pred subotičane izaći postavka igrača koja nakon napora od ubrzanog rasporeda utakmica i treninga, može izdržati svih devedeset minuta:


„Svi su u konkurenciji za tim, osim Trifunovića i Vlahovića, koji se žale na manje povrede. Igrači koji danas izađu na teren moraju dati i poslednji atom snage. Verujem i u našu publiku koja će nam i danas dati podršku sa tribina. Ne sumnjam u motivisanost i želju igrača, medjutim, fudbal je to“ – dodaje Krunić.

Uprkos prohladnom, ali suvom vremenu, interesovanje za ovu utakmicu je veliko. Početak susreta je u 17.00, a ulaz na stadion besplatan.

10 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page