top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Početak priprema za sezonu 2017/18


Prozivkom igrača danas je i zvanično započeo pripremni period FK Radnik za sezonu 2017/18 Super Lige Srbije.


Seniore Radnika okupio je Simo Krunić, i dalje na poziciji šefa struke koji je na zadovoljstvo uprave kluba nastavio započeto u Surdulici. Igrače je najpre pozdravio i predsednik kluba, Stanislav Tončev, poželevši im uspešnu sezonu, sa više ostvarenih rezultata u predstojećem periodu:


"Drago mi je da će vas sa klupe predvoditi čovek čije znanje i iskustvo trebate iskoristiti u što većoj meri kako bi bili što uspešniji. Nadam se da ćemo u predstojećoj sezoni zajedno izboriti i ostvariti takmičarske ciljeve koji izmedju ostalog podrazumevaju opstanak u ovom rangu takmičenja, bar kroz plej-aut, a uz malo više sreće i još bolje organizacije, i u plej-of, što da ne"


Kao drugi primarni cilj kluba, Tončev je naveo i promociju mladih igrača, kao i to da je njegova želja da kroz naredni period Radnik postane klub koji zna kako sa mladim fudbalerima.


U daljem obraćanju, predsednk Tončev istakao je da žali što medju prvotimcima Radnika neće više biti Trifunovića, koji će igrati u lučanskoj Mladosti. Ovom prilikom mu je ispred uprave kluba poželeo sreću u nastavku karijere.


Nakon oficijalnog dela, pristupilo se i već prvim treninzima, a plan kluba je da se prvi deo priprema i doček novih igrača obavi na terenima u Surdulici. Za ovaj period priprema zakazane su i dve kontrolne utakmice. Prva će se odigrati već u utorak u Nišu, protiv tamošnjeg Radničkog na Čairu od 11:30. Već u petak odigraće se i prijateljska utakmica protiv ekipe PFK "Levski" iz Sofije na stadionu reprezentacije Bugarske od 18 časova.


FK Radnik - Press služba

152 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page