top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • FK Radnik

Saopštenja za javnost - FK Radnik Surdulica


Na osnovu učestalih, direktnih i indirektnih prozivanja FK ''Radnik'' u medijima od strane Uprave FK''Bačka '' iz Bačke Palanke, FK ''Radnik'' iz Surdulice izdaje sledeće.


SAOPŠTENjE ZA JAVNOST


FK''Radnik'' iz Surdulice i sportska javnost Surdulice, je zatečena neosnovanim prozivkama od strane dosadašnjih sportskih prijatelja iz Bačke Palanke po medijima. Sagledavajući sve činjenice koje su izrečene, a koje nas dovode do nekih eventualnih umešanosti u krojenje rezultata i bilo kakvih uticaja na dalji tok takmičenja u Super ligi Srbije, za nas su neosnovane i mislimo da su iznešene na krajnje nekorektan i bezobrazan način, koji ne dolikuje rukovodstvu ekipe ovog ranga takmičenja.


FK''Radnik'' ni po čemu nije zaslužio da se optužuje za nešto što nije uradio. Da se podsetimo naše utakmice iz prvog dela takmičenja. Tada Vas niko nije optuživao zašto smo dobili sedam žutih kartona, zašto je dosuđen nepostojeći penal u Vašu korist koji niste iskoristili i mnogo toga drugog. Suđenje u Vašu korist mogu potvrditi i mnogi drugi klubovi.


Ovakvi pritisci na Fudbalski savez Srbije i njegove organe, prevashodno na sudijsku organizaciju i dizanje tenzije od strane FK''Bačka'' ,pred jako bitan susret za naš klub u borbi za opstanak, nikako ne doprinose regularnosti takmičenja i fer plej borbi.


Poštovani sportski prijatelji iz FK''Bačka'', ne dirajte Savez, Sudijsku organizaciju, klubove ...., već se osvrnite na svoj rad i pokušajte da sami rešite svoje probleme. Usmerite Vašu energiju na postizanje što boljih rezultata a ne na neosnovanim optužbama ka drugima. Krivce za vaše rezultate potražite u svojim redovima a nas ostale pustite da radimo svoj posao i sami rešavamo svoje probleme.


Ono za šta se ''vi borite'' - regularnost takmičenja,upravo Vašim postupcima je već ugrožena, jer se direktno mešate u delegiranje sudija, uređivačku politiku TV Arena, odluke Saveza i njegovih komisija i drugih organa i bez potrebe uznemirujete javnost Vašim bombastičnim izjavama, koje su po nama nepotrebne.


Na kraju bi naveli da je jedino mesto, na kome će se pokazati ko ispada a ko ostaje u ligi, FUDBALSKI TEREN a fudbalska javnost Srbije će prepozna ti ko po kvalitetu i zalaganju zaslužuje mesto u fudbalskoj eliti.


U Surdulici 22.03.2017.


FK ''Radnik'' Surdulica

19 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page