U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Prijateljski duel sa Levskim


U okviru prvog dela letnjih priprema Radnik je ovog vikenda bio gost prvoligaša Republike Bugarske, ekipi PFK Levski iz Sofije.

Dve ekipe sastale su se u Sportskom centru „Pravec“, inače bazi tamošnje reprezentacije, kojom prilikom je odigran i prijateljski susret. Ova utakmica, inače „generalka“ domaćina pred utakmice sezone Lige Evrope, odigrana je u pravom prijateljskom duhu. Tim Sime Krunića izašao je u dve postavke po poluvremenima a na vrlo toplom vremenu, rezultat u korist domaćina 1:0, već u 6.minutu postavio je Roman Prohazka.

- Utakmica odigrana u onom duhu u kome i jesmo sa ovim klubom iz Bugarske. Momci su su se izuzetno zalagali, no put je učinio svoje, daljina pre svega, visoke temperature ovih par dana i baš u vreme odigravanja utakmice (18:30h), no sve u svemu zadovoljni smo pristupom igri, nivoom respekta prema domaćinu i siguran sam da ovakvih prilika treba biti češće - rekao je nakon meča trener Krunić.

Ekspedicija Radnika boravila je u ekluzivnim apartmanima Riu Pravets Golf & Spa Resort, u mestu Pravec, nadomak najveće sportske baze republike Bugarske.

foto galerija:


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN