top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

U susret šestom kolu


Ekipa Radnika i debitant u ovoj sezoni, ekipa Zemuna, odigravaju utakmicu 6.kola SL Srbije ovog vikenda pred surduličkom publikom.


U istoriji oba kluba, ovo je prvi susret ovih dveju ekipa, i prva prilika da odmere snage u najelitnijem rangu takmičenja.


Surduluičani se spremaju za ovu utakmicu, koja kako rekoše nosi niz neizvesnosti i razna očekivanja:


"Nama izgleda teže dolaze utakmice na domaćem terenu, nego u gostima. Imali smo slučajeve da nam u dva kola dolaze vrlo jake ekipe, ali i evo već u nedelju nam dolazi ne tako zvučna, ali jako nezgodna ekipa" - kaže pred utakmicu trener Krunić i dodaje: "Nikako se ne smemo opustiti zato što nam u nedelju uveče ne dolaze Zvezda, Vojvodina ili Partizan. Naprotiv, videli smo da u ovom delu takmičenja imamo vrlo nezgodne rezultate u celoj ligi. Svako može svakoga pobediti. Dolazi nam ekipa koja je lako savladala ekipu Čukaričkog, imala odlične prilike protiv Mačve, dobro odigrala u Lučanima. Sve je neizvesno - dodaje Krunić.


Sa druge strane trener Radnika ukazuje na značaj pobede Surduličana u ovom kolu na domaćem terenu pred domaćom publikom:


"U mnogome zavisi kako ćemo odigrati ovo kolo. Bitan nam je rezultat i broj bodova sa ove uatkmice i odmah ćemo znati kako stojimo u ovom delu sezone. Rezultati dosada na domaćem terenu nam govore da još nismo pronašli igru, i tu se moramo pomaknuti. Moramo pronaći igru i završiti u našu korist."


Krunić dodaje da se, uzimajući u obzir broj raspoloživih igrača, ima malo vremena, pristižu pojačanja i uigravaju se sa ekipom. Povredjenih igrača ima, u igri neće biti Mićića, Gojkovića i Milovanovića.


Utakmica Radnik - Zemun igra se u nedelju od 20h.

15 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči