top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • M. Jovanović / "Južne vesti"

U Radniku oprezni pred gostovanje fenjerašu


Iako je Borac poslednja ekipa na tabeli Super lige, i do sada je zabeležila samo po jedan remi i pobedu, u Radniku su maksimalno oprezni pred ovo gostovanje, jer je tim u hodu “renoviran”. Tako je cilj Surduličana da ne izgube u Čačku u subotu, 30. septembra, od 17 sati.


Za južnjacima je period sa brojnim povredama i kartonima, ali se oporavljaju, pa će ovog puta izostati povređeni reprezentativac Igor Zlatanović, kao i Miloš Milovanović, na koga će trener Simo Krunić moći da računa tek nakon pauze zbog obaveze nacionalnog tima, koji sledi.


Ne zavarava nas stanje na tabeli. Pokušaćemo da odigramo kvalitetnu utakimicu, znamo da je teren sada u Čačku odličan. Pokušaćemo da se nadigravamo sa njima, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Ono što nama odgovara, bitno nam je da ne izgubimo utakmicu, svakim drugim rezultatom sam prezadovoljan - ispričao je Krunić.


Što se tiče njihovih domaćina, on su remizirali sa Zemunom, a pobedili samo Rad, ali Krunić je ponovio da su oni sada potpuno nov tim, te da su u poslednjoj utakmici, protiv Čukaričkog, pokazali kvalitet i čvrstinu da mogu da igraju sa svima.


Verovatno sam više dosadan da ponavljam da je svaka utakmica teška. Borac je u uzlaznoj putanji, mučili su se na početku prvenstva, ali su sada doveli nove igrače i to je potpuno novi tim. One rezultate, koje su imali do pre 4, 5 kola treba da zaboravimo, oni su napravili jako dobru ekipu sada - priča Krunić.


Radnik se tokom ove sezone mahom nalazi na sredili tabele, a sada su na 8. poziciji, u gornjoj polovini, sa 15 bodova - po 4 pobede i poraza i 3 remija.


13 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page