top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik

U susret utakmici sa Partizanom


U susret još jednom ovosezonskom spektaklu kada u dane predstojećeg vikenda Radniku "na noge" dolazi beogradski Partizan, u Surdulici već kreće fudbalska euforija.


Distributer ulaznicaza sportskih priredbi Radnika već uveliko prodaje karte za ovaj meč i po svemu sudeći stadion ovdašnjeg superligaša će i ovog puta biti rasprodat do poslednjeg mesta.


U Press centru Radnika održana je konferencija za medije na kojoj su pozitivno ocenjene pripreme za ovu utakmicu. Šef stručnog štaba, Simo Krunić, zadovoljan je skladom dobrih uslova, atmosfere i pristupu igrača obavezama:


"Iskoristili smo dane ove pauze za punu izvedbu rasporeda treninga. Najbitnije je da nam je vreme išlo u prilog i svi igrači su nam na raspolaganju. Dobro je da su nam se oporavili Zlatanović i Milovanović, dvojica momaka koje nismo imali u par poslednjih kola" - kaže Krunić i dodaje:


"U nedelju igramo protiv aktuelnog prvaka države. Igramo utakmice za koje živi ovaj grad, oseća se ta atmosfera kad nam dolaze Partizan i Zvezda. Iza nas je period "toplo-hladno", nije se moglo znati dal' bolje igramo na strani ili kući i obrnuto. I ova utakmica je neizvesna. Partizan je imao par loših utakmica koje se možda mogu pravdati nekim umorom, ali mi ne smemo zaboraviti da igramo u nedelju sa timom koji igra ligu Evrope i koji ima jako dobar niz igrača pa i jako dobru klupu. Njima mnogo znači ova utakmica nakon remija sa Čukaričkim. Moja želja bi bila da utakmica bude što neizvesnija, da budemo uvek blizu i da pokušamo da im se što više suprostavimo. Ne sumnjam da igrači neće dati svoj maksimum, naprotiv ovo im je i još veća motivacija kada protiv jednog takvog kluba igraju na svom terenu. Naravno moramo imati i dobru dozu sreće. Pred nama je 90 minuta koje moramo igrati sa svom moći." - jasan je šef struke domaćina.


Krunić podvlači da Partizan ima tim koji lako može u sekundi promeniti tok utakmice. Dodaje da se već oseća tenzija i smatra da bi pobeda nad ovakvim gostom imala izuzetnu važnost, kako za čitav klub, tako i za igrače i uopšte grad.


Za utakmicu Radnik - Partizan vlada veliko inetresovanje. Sa tribina će ovaj meč pored Surduličana i ovog puta gledati i ljubitelji fudbala iz Leskovca, Vranja, Vladičinog Hana i Bosilegrada, a kako reče Krunić, ovo će biti još jedna prilika da igrači pokažu pred svojim navijačima da se zaista bore za fanatizam, bore za svaki pedalj svog terena i bore za svaku loptu, bez obzira na rezultat.


Karte za ovu utakmicu su u prodaji od srede, a cena ulaznica po tribinama je 500 dinara za Istočnu tribinu, 300 za Zapadnu, a za Sever i Jug cena ulaznice je 200 dinara.


Utakmica 13. kola SLS FK Radnik - FK Partizan igra se u nedelju od 15:00h na Gradskom stadionu u Surdulici.

138 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page