top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Očekivanja pred duel sa Voždovcem


Ubrzo nakon što su se slegle emocije nakon utakmice 15.kola, kada je petoplasirana ekipa na tabeli Superlige Srbije savladana u Surdulici rezultatom 5:1, kreću pripreme za sledeće kolo, kada Radnik ponovo igra na svom terenu, a u goste mu dolazi beogradski Voždovac.


U susret ovoj utakmici održana je i redovna konferencija za novinare, na kojoj su govorili šef stručnog štaba Radnika, Simo Krunić i mladi napadač Igor Zlatanović koji je zbog povrede i operacije izostao u poslednja četiri kola.


„Normalno da nam je prijao rezultat, ali ga ostavljamo iza nas i okrećemo se sledećem kolu i danu kada nam u goste dolazi ekipa koja po mom mišljenju igra najbolji fudbal u Srbiji. Imaju odličan posed lopte, dobro vrše rotacije u igri i jako je teško parirati takvoj ekipi. Svesni smo da imamo dobar rezultat iza sebe ali nas nikako ne sme uljuljkati baš u ovom trenutku pred ovakvom jednom ekipom. Pokušaćemo da im se suprostavimo i da vučemo poteze kao sa Partizanom i Spartakom“ - kaže trener Krunić i dodaje: „Biće jako teško. Teško je sa njima držati loptu, ali sa druge strane imamo blagu prednost jer igramo pred svojom publikom koja je uz nas i uz njihovu pomoć će nam biti lakše da protiv izuzetno dobre ekipe pokušamo da osvojimo bodove. Sami od sebe tražimo da protiv ovakve jedne ekipe ne smemo da dozvolimo da imamo taj luksuz da iko od igrača ne da maksimum ka cilju da se napravi dobar rezultat.“


Mladi napadač Radnika, Igor Zlatanović, veruje u svoje saigrače i dobar rezultat u subotu:


„Za ovu utakmicu se spremamo još od ponedeljka, slažem se sa trenerom da nam dolazi ekipa koja čvrsto igra i na domaćem terenu i na strani. Ulazimo maksimalno čvrsto i borbeno u tu utakmicu i nadamo se da na ovu pauzu posle utakmice odemo srećni i zadovoljni. Našoj publici obećavamo dobru partiju, nadamo se pobedi.“


Medju prvih jedanaest na ovoj utakmici neće biti Mićića zbog povrede i Žakule koji odrađuje kartone. Ostala momčad prvog tima Radnika u konkurenciji je za taj nastup. Trener Krunić ne otkriva detalje ni formaciju, sve ćemo, pa i sami igrači, kako reče znati par minuta pre utakmice.

59 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page