U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Zlatanović ponovo na spisku mlade reprezentacije

Igor Zlatanović, mladi napadač Radnika, ponovo se našao na spisku mlade reprezentacije Srbije koju predvodi selektor Goran Đorović.

 

- I meni i mom klubu ukazana je velika čast da budem ponovo u redovima „orlića“. Pokušaću da zajedno sa svojim saigračima opravdam poverenje selektora Đorovića - kratko je pred put za Austriju rekao Zlatanović.

 

Ekipa mlade reprezentacije Srbije se okupila u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i nakon  priprema za predstojeće duele danas krenula put Austrije gde ih u petak, 10. novembra od 18:30 očekuje susret sa domaćom selekcijom.

 

- Imam ogromno poverenje u sve moje igrače, znam koliko mogu i niko od njih ovde nije slučajno. Apsolutno svi zaslužuju poverenje. I svi imaju isti tretman. Znam da će svako od njih dati svoj maksimum. Dres reprezentacije je privilegija i to mora uvek da se ima na umu. Ja sam zadovoljan mojim igračima, njihovim odnosom, ponašanjem. I oni znaju da postoji samo jedan put do uspeha... - kaže selektor Đorović.

  

Mladoj reprezentaciji Srbije predstoje dueli protiv Austrije i Jermenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se 2019. godine održava u Italiji. Posle tri pobede u isto toliko mečeva (Gibraltar 4:0, BJR Makedonija 2:0, Rusija 3:2) Srbija se nalazi na prvom mestu naše grupe sa dva boda više i utakmicom manje u odnosu na drugoplasiranu selekciju Rusije.

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

Surdulica: „RADNIK“ ZAPOČEO PRIPREME ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

03.07.2020

1/10
Please reload

ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči
Please reload