top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred duel sa Vojvodinom


Nakon dvonedeljne pauze Radnik će ovog vikenda u okviru 17.kola odmeriti snage sa ekipom Vojvodine u Novom Sadu.


Dve ekipe susrele su se negde na početku sezone, u okviru 2.kola Super Lige Srbije, kojom prilikom je rezulat u Surdulici bio 4:0 u korist gostiju. Kakva je situacija sada, i šta se očekuje od ovog susreta čulo se na Radnikovoj redovnoj pres konferenciji, na kojoj su govorili trener Simo Krunić i prvotimac Nikola Radović:


„Poslednje dve pobede protiv dobrih protivnika popele su nas na višu poziciji na tabeli. Isto tako su nas podigle i psihički, to nam je ulilo dosta pouzdanja pred novo kolo, ali pred polazak na ovo teško gostovanje imamo u vidu da idemo timu s kojim teško prolaze mnoge ekipe. Vojvodina ima dobru ekipu i u duelu sa njom moramo spojiti uloženi trud iz prethodnih kola da bi se nadali povoljnom rezultatu. Dosta bi nam značio i bod iz igre sa jednom takvom ekipom. Verujem svojim momcima, uigravali smo taktiku za ovo vreme pauze, ostalo će se videti sutra na terenu“- kaže trener Krunić.


„U Novi Sad idemo sa dobrom i jakom formom, svi se vezujemo za igru iz pooslednjih par kola, te, ako i nastavimo tim tempom i ponovimo dosta stvari iz poslednjih utakmica, mislim da ćemo moći da se kući vratimo neporaženi i verovatno slaviti, kaže Nikola Radović, koji se sa njegovim saigračem iz kluba, Igorom Zlatanovićem nalazi na listi strelaca TOP 25 Supelige, sa postignuta 4 gola iz igre.


Šef struke surduličkog superligaša ne otkriva ko će biti u konkurenciji tima za prvih 11. Zdravstveni bilten igrača odličan, jedino u igri neće biti Pantelića, koji odrađuje parne kartone.


Utakmica Vojvodina - Radnik igra se u subotu 18.novebra na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu. Početak u 17:00.

18 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page