top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred utakmicu sa Crvenom zvezdom


Igor Bondžulić i Filip Ivanović

Fudbaleri Radnika iz Surdulice sutra odmeravaju snage sa trenutno prvoplasiranom ekipom na tabeli Superlige Srbije i bez obzira na zvučno ime domaćeg tima i kvalitet igrača, pred put za Beograd pripremaju se intenzivno i obećavaju čvrst i dobar fudbal.

Iako je utakmicom prošlog kola nakratko pretkinut niz dobrih utakmica i odličnih rezultata, susrduličani ne odlaze na noge Zvedi sa namerom da ostvare nemoguće, no obećavaju da utakmica sa jednom takvom ekipom koja bi trebalo biti favorit, neće biti samo „branjenje“, već i pokušaj da se kući tim vtati sa dobrim brojem pogotka. Tu činjenicu pomalo remeti podatak da su u okviru 4.kola surduličani utakmicu na domaćem terenu izgubili od gostiju iz Beograda rezultatom 5:0, no, ko što se čulo na redovnoj konferenciji FK Radnik svako odigrano kolo se bez obzira na rezultat zaboravlja i okreće se novom meču:


„Fudbal je takva igra gde ne pobedjuje kvalitetniji i bolji. Mi moramo odigrati jako i odgovorno i koncentrisano svake sekunde da jednom takvom protivniku ne dozvolimo da svako naše opuštanje iskoristi i kazni - kaže prvi pomoćni trener Igor Bondžulić i dodaje:


"Ne možemo pričati o tome kako ćemo mi napasti Crvenu Zvezdu ali moramo razmišljati o tome kako ćemo postići pogodak. Moramo biti koncentrisani i odgovorni i razmišljati kako da ugrozimo protivnika, naravno uz dozu sreće. - dodaje Bondžulić.


Konferenciji za novinare pred utakmicu 19.kola prisustvovao je i Filip Ivanović koji se uglavnom se slaže sa trenerom, respektuje protivnika i računa da se iz jedne rasterećene igre, gde je favorit jedan ovakav tim sa odličnim rezultatima kako na državnoj tako i na evro sceni , ekipa iz Surdulice može samo potruditi da stigne do povoljnog rezultata.


Utakmica Crvena Zvezda - Radnik igra se u sredu na stadionu Rajko Mitić u Beogradu od 18 h.


Direktan prenos susreta na prvom kanalu TV Arena Sport.


45 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page