U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Besplatno na utakmicu Radnik-Mladost

U nedelju od 17 sati u Surdulici se sastaju ekipa Radnika i tim Mladosti iz Lučana u okviru 20.kola Super lige Srbije. Ova dva tima sastala su sredinom avgusta meseca aktuelne sezone kada su u Lučanima podelili po bod, tada rezultat 0:0.

Utakmica će se odigrati u večernjem terminu i obzirom da se predviđa hladno i kišovito vreme, uprava domaćeg kluba odlučila je da ljubiteljima fudbala ovoga kraja omogući za ovu utakmicu  besplatan ulaz.

 

U danima priprema za predstojeće kolo, održana je redovna pres konferencija na kojoj je o očekivanjima od utakmice Radnik - Mladost govorio šef struke Radnika, Simo Krunić:

 

"U ovu utakmicu ulazimo sa većim motivom i prednosti jer igramo na domaćem terenu. Kiša, vlažno vreme i niže temperature mogu itekako uticati na igru oba tima ali i rezultat utakmice, no krajnji rezultat postaviće tim koji je koncentrisaniji i tim koji se više bori na ovom teškom terenu i po ovim uslovima." - kaže Krunić. 

"Moramo voditi računa o svakom detalju, biti što koncentrisaniji i davati maksimum. Ja sam veoma zadovoljan zalaganjem naših igrača u dosadašnjim utakmicama, a utakmica koja sledi  tražiće izuzetnu posvećenost svakom detalju i maksimalnu koncentraciju. Predviđa se nastavak lošeg vremena te, u ionako teškoj utakmici ne verejujem da ćemo mnogo uživati u nekoj lepoti igre na mokrom terenu i kiši" - dodaje šef struke surduličana.

 

Krunić dodaje da zgusnut raspored utakmica pre pauze ne bi trebao da utiče na igrače i rad stručnog štaba, a ono čime se to rešava jesu kako kaže promene u sastavu . I pored toga, još uvek ne saopštava spisak konkurenata za sutrašnju utakmicu, dodaje samo da je zdravstveni bilten odličan i nema igrača koji odrađuju kartone. 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

Surdulica: „RADNIK“ ZAPOČEO PRIPREME ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

03.07.2020

1/10
Please reload

Ključne reči
Please reload

ling-long-najava-2.jpg