top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Besplatno na utakmicu Radnik-Mladost


U nedelju od 17 sati u Surdulici se sastaju ekipa Radnika i tim Mladosti iz Lučana u okviru 20.kola Super lige Srbije. Ova dva tima sastala su sredinom avgusta meseca aktuelne sezone kada su u Lučanima podelili po bod, tada rezultat 0:0.

Utakmica će se odigrati u večernjem terminu i obzirom da se predviđa hladno i kišovito vreme, uprava domaćeg kluba odlučila je da ljubiteljima fudbala ovoga kraja omogući za ovu utakmicu besplatan ulaz.


U danima priprema za predstojeće kolo, održana je redovna pres konferencija na kojoj je o očekivanjima od utakmice Radnik - Mladost govorio šef struke Radnika, Simo Krunić:


"U ovu utakmicu ulazimo sa većim motivom i prednosti jer igramo na domaćem terenu. Kiša, vlažno vreme i niže temperature mogu itekako uticati na igru oba tima ali i rezultat utakmice, no krajnji rezultat postaviće tim koji je koncentrisaniji i tim koji se više bori na ovom teškom terenu i po ovim uslovima." - kaže Krunić.

"Moramo voditi računa o svakom detalju, biti što koncentrisaniji i davati maksimum. Ja sam veoma zadovoljan zalaganjem naših igrača u dosadašnjim utakmicama, a utakmica koja sledi tražiće izuzetnu posvećenost svakom detalju i maksimalnu koncentraciju. Predviđa se nastavak lošeg vremena te, u ionako teškoj utakmici ne verejujem da ćemo mnogo uživati u nekoj lepoti igre na mokrom terenu i kiši" - dodaje šef struke surduličana.


Krunić dodaje da zgusnut raspored utakmica pre pauze ne bi trebao da utiče na igrače i rad stručnog štaba, a ono čime se to rešava jesu kako kaže promene u sastavu . I pored toga, još uvek ne saopštava spisak konkurenata za sutrašnju utakmicu, dodaje samo da je zdravstveni bilten odličan i nema igrača koji odrađuju kartone.

29 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page