top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik

PONIŠTEN GOL PROMENIO TOK UTAKMICE, NAMERA ILI PRITISAK???

Zašto se svi bune posle utakmica sa Radničkim, čega se i(li) koga sudije plaše???


Veliki revolt i nezadovoljstvo u Surdulici nakon današnje utakmice dugo iščekivanog derbija "južne pruge" na ponašanje sudijskog tima i igrača gostiju iz Niša.


Iz Uprave surduličkog superligaša navode da postoji rivalitet i da se zna da ovaj klub respektuje svakog protivnika, ali nikako ne može biti ravnodušan prema odlukama sudije koji jedino za cilj ima unošenje nemira i napetosti, a sve zarad ugrožavanja igre jedne od ekipa.


Tok utakmice već je promenjen još na samom njenom početku kada je poništen regularan gol Zlatanovića. I to je bila jedna od retkih mogućnosti da se tim Radnika probije od sredine terena prema protivničkom golu - razlog prekid svakog napada od strane glavnog sudije.


Prikazi sporne situacije u kojoj Zlatanović postiže gol koji se poništva zbog "ofsajda"

Video snimak poništenog Zlatanovićevog gola - YouTube link


Posle utakmice publika na izlasku sa tribina pevala pesmu Cuneta Gojkovića "JANJIČAR"


Unošenje nemira i nervoze, a samim tim i pad koncentracije i nezadovoljstvo kod igrača domaćeg tima odlukama sudije, nije bilo dovoljno samo na zelenoj površini te je i stalno od strane ove "četvorke" provocirana klupa domaćih.


Zadržavanje vremena od strane sudije i gostujućih igrača dopunilo bi ovaj scenario kvalitetno izrežiranim i čestim prenemaganjem i valjanjem po terenu igrača gostiju, dok se za teže povrede i prestupe nad fudbalerima Radnika nije čuo ni zvižduk, a kamoli podeljen karton.


Na zajedničku zimsku pauzu fudbaleri i simpatizeri Radnika vidno nezadovoljni i revoltirani odlaze još sa pitanjem: Zašto se svi bune posle utakmice sa Radničkim, čega se i(li) koga sudije plaše???


PRESS SLUŽBA FK"RADNIK"


106 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page