top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Na Izboru za sportistu i klub godine Radniku iz Surdulice "sedam" priznanja


photo: foto.studio.vlasta

Simo Krunić najuspešniji je trener, a FK Radnik najuspešniji sportski kolektiv u 2017.godini, odluka je stručne komisije na sinoćnom Izboru za sportistu i klub godine. Po petnaest godina dugoj tradiciji a drugi put za redom pod oklriljem i u organizaciji Sportskog Saveza Opštine Surdulica, sinoć je u hotelu Srbija u Surdulici upriličena ceremonija dodele pehara i priznanja najboljima pojedincima i sportskim kolektivima u raznim kategorijama za 2017.godinu. Pehare najboljima uručili su narodni poslanik i predsednik skupštine opštine Surdulica, Novica Tončev, predsednica opštine Surdulica dr.Aleksandra Popović i Vladica Nestorović, predsednik Sportskog Saveza Opštine Surdulica.

Pored priznanja za najuspešnijeg trenera i klub godine, članovi mladjeg pogona Radnika dobitnici su posebnih priznanja i to: u kategoriji omladinaca posebno priznanje uručeno je Dušanu Arizanoviću, u kategoriji kadeta Miljanu Uroševiću, kategoriji pionira Aleksi Trajkoviću, a u kategoriji petlića Petru Slavkoviću. Posebno priznanje uručeno je Vladanu Andjelkioviću, najmladjem laureatu, inače članu "baze" FK Radnik. Titulu sportiste godine u seniorskoj konkurenciji poneo je Nikola Stevanović iz BK Srbija, a najbolja sportistkinja u istoj kategoriji je Valentina Zareva iz Planinarskog društva Strešer. U kategoriji do 16 godina za najboljeg sportistu proglašen je košarkaš Željko Petković iz KK Radnik, a za najbolju sportistkinju Andjela Stamenković iz ŽKK Radnik.

Kada je reč o mladjim kategorijama, za najuspešniji klub proglašen je Odbojkaški klub Radnik, a Bokserskom klubu Srbija uručeno je priznanje za uspešan rad sa mladima i stvaranju vrhunskih takmičara i reprezentativaca. Priznanje za odličan nastup u tekućoj sezoni uručeno je KK Radnik iz Surdulice. Posebna priznanja uručena su i: Marku Miloševiću iz SU Belo Polje Marti Marinković iz RK Radnik Petru Spasiću iz ŠK Radnik Anđeli Marković iz ŽKK Radnik Petru Stošiću iz BK Srbija Miroslavu Dokmanu (rodjenom surduličaninu) članu planinarskog društva Železničar iz Niša, sudijama Maši Aleksić i Antoniju Pehčevskom, Vladimiru Mitroviću, Marku Mitiću, Mariji Vasić, Milošu Mitiću, Nemanji Nikoliću i Đorđu Antiću, svi iz Karate Kluba "Tanden".


93 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page