top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Još dva potpisa u Surdulici


Milan Stojanović (u sredini)

I u ovom prelaznom roku Radnik iz Surdulice nastoji da oformi tim koji će obezbediti opstanak medju elitom srpskog fudbala, a dovođenjem mladih lica u tim nastavlja sa ciljem afirmacije mladih i kratko rečeno ulaže u budućnost fudbala.


Kako se zimski prelaznik rok bliži kraju, tako se i svode analize igrača koji su na probi, a paralelno sa tim se i overavaju novi potpisi.


Naime, ekipi Radnika u Staroj Pazovi, pridružila su se još dvojica mladih, ali iskusnih i kvalitenih momaka.


Potpis na ugovor, ali sada na period od tri godine stavio je Milan Stojanović (19), iz Niša koji je u Radnik stigao još prošle godine. Nakon potpisivanja prvog ugovora Stojanović je prolećni deo prvenstva kao pozajmljeni igrač igrao za Temnić iz Varvarina i niški Car Konstantin. Igrao u omladinskoj selekciji Voždovca, prošao omladinske škole Partizana i Rada i za ovaj klub nastupao u kvalifikacijama omladinske lige Šampiona.


Doskorašnji centarfor češkog MAK Taborskog, Krsta Đorđevića (na fotografiji levo) koji je i debitovao juče u dresu Surduličana na prijateljskoj utakmici protiv ekipe Proletera iz Novog Sada, novi je član Radnika. Đorđević je pre kluba iz kog dolazi, igrao i u Olimpiji iz Praga, a u Srbiji započeo karijeru u Mokroj Gori iz Zubinog Potoka. Rođen je 24. septembra 1993.godine u Gnjilanu, a u Surdulici će biti do leta 2020.g.


"Zadovoljan sam prijemom ljudi z Radnika. Tim me je takodje dobro prihvatio. Uklapam se i uigravam sa ekipom i nadam se da ću svojim zalaganjem već u prvom kolu prvenstva biti u startnih 11" - kaže Đorđević

153 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page