top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Petorka za kraj prelaznog roka


Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka Radnik je pojačalo pet igrača na različitim pozicijama i njihovim dolaskom u Surdulicu stavila bi se tačka na uspešno završen zimski prelazni rok i pripremni period za prolećni deo prvenstva.

Dresove Radnika danas su zadužili Vladimir Stefanović, Dragomir Vukobratović, Pavle Propadalo, Milovan Lekić i Marko Čubrilo.


Milovan Lekić (24) doskorašnji golman Bežanije branio je u ekipi Žarkova, Rakovici, Mladom radniku iz Požarevca, beogradskom Sinđeliću, Radničkom iz Nove Pazove, Stepojevac Vagu i Bokelj.


Centarfor Vladimir Stefanović (24), dolazi iz ekipe Moravca iz Mrštana. Pre toga igrao je u Slogi iz Petrovca na Mlavi i BSK Borči. Ugovor sa Radnikom potpisao je na period od tri godine.


Dragomir Vukobratović (29) u Radnik stiže iz Gornjik Lečna iz Poljske. Internacionalnu karijeru je gradio još i u Estoniji, Kazahstanu, Rusiji i Hrvatskoj. Defanzivac iz Novog Sada u domaćim klubovima dobar vremenski period proveo je u Crvenoj zvezdi, Vojvodini i Voždovcu. Igrao je još i u i u FK Inđiji i OFK Beogradu.


Četvrto pojačanje za poslednji dan prelaznog roka dolazi iz čačanskog Borca. Vezista Pavle Propadalo (23), na istoj poziciji igraće i u Surdulici, a prethodne destinacije bile su mu Metalac iz Gornjeg Milanovca, OFK Beograd i FK Bežanija.


Najmlađi medju njima, mladi reprezentativac, Marko Čubrilo (na fotografiji levo), pozicija levog beka,. Partizanovo dete, za svoj uzrast dobar period igranja proveo je u zemuskom Teleoptiku a u Radnik je na probu stigao još za vreme priprema u Staroj Pazovi. Po pisanjim inostranih portala: „Čubrilo je velika želja portugalskih velikana, Benfike i Sportinga, koji za sada nisu povukli konkretne poteze, ali se ovaj momak već duže vreme nalazi u notesu skauta klubova iz Lisabona”. Marko Čubrilo danas je stavio potpis na ugovor sa Radnikom na četiri godine.

272 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page