top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • FK RADNIK

RADNIK PODRŽAVA ZEMUN


Povodom saopštenja FK''Zemun'', objavljenog u medijima i na sportskim portalima, Uprava FK''Radnik'' iz Surdulice, je u cilju podrške FK''Zemun'' objavila sledeće


SAOPŠTENJE


Sagledavajući činjenice o trenutnoj situaciji u srpskom fudbalu, vezanu za ''rat saopštenjima'' naša dva najtrofejnija kluba, Upravni odbor FK''Radnik'' Surdulica, podržava FK ''Zemun'' u borbi za izlaz iz situacije sa kojom su suočeni svi ostali ''mali klubovi''.


Naime, ponašanje rukovodstva oba kluba, prelazi granicu korektnosti prema svim ostalim klubovima koji se takmiče u Super ligi Srbije. U jednoj zajednici, kakva je Super liga, nekorektno je uvek sebe stavljati na prvo mesto u odnosu na druge i optuživati i tražiti krivce kod drugih, zarad prikrivanja nekih slabosti nastalih greškom istih tih rukovodilaca. Stalni napadi na rukovodstvo saveza, sudijsku organizaciju, druge klubove...., su samo nelogični potezi, koji će dosvesti do stvaranja ružne slike o Superligi Srbije u široj javnosti, gde će posledice snositi ''mali klubovi''.


Privilegovan položaj Crvene zvezde i Partizana, osećaju svi ostali klubovi koji se takmiče u Super ligi Srbije. Uvek su najveće državne kompanije sponzorisale samo ta dva kluba, iako su to sredstva svih nas i možda bi bilo ljudski da deo pređe i na ostale klubove. Neskromno je reći, da su ''mali klubovi'' uvek uspevali da se izbore sa finansijskim problemima i bez ičije pomoći omoguće, da se samo takmičenje nikad ne dovede u pitanje, a problema je mnogo.


Zato nikako ne smemo dozvoliti da niko, pa ni Zvezda i Partizan, ponidaštavaju ostale klubove, njihove sportske rezultate i težnju da se samo sportskim rezultatima i valjanom politikom koju vode rukovodstva klubova, može doći do uspeha i normalnog funkcionisanja.U Surdulici 26.02.2018. Upravni odbor FK''Radnik'' Surdulica

23 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page