top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred utakmicu 26. kola

Simo Krunić: “MI BI DA ZADRŽIMO KONTINUITET”


Nakon dva remija i jedne pobede i ostvarenih pet bodova za početak drugog dela prvenstva, Radnik bi da i u predstojećem kolu koje sutra odigrava u Bačkoj Palanci sa tamošnjim superligašem nastavi u tom ritmu izuzetno respektujući protivnika:


- Mi bi da zadržimo kontinuitet i ove igre i ovih rezultata. Sa druge strane, idemo u goste ekipi koja dobro igra kod kuće. Imali su niz loših rezultata koje će verovatno želeti da prekinu - čulo se danas na redovnoj pres konferenciju FK Radnik.


- U sve tri utakmice postignuli smo zavidni nivo igre, mogli smo imati koji bod više, ali moramo biti zadovoljni postignutim i bez obzira na to gde i sa kim igramo…najvažnije je ne izgubiti - kaže strateg surduličana i dodaje: - Sa tim razmišljanjem idemo u Bačku Palanku još jednom timu koji se bori za opstanak, kući igra jako čvrsto i jako dobro i mi moramo zanemariti njihov rezultat u prošlom kolu, a sa druge strane nećemo se osvrtati ni na naše rezultate. Fudbal je stalno dokazivanje, stalno opravdavanje postignutog, a s druge strane uvek se mora poboljšavati igra i tražiti više - dodaje Krunić.


Na konferenciji se čulo i da će protiv Bačke sutra imati pravo da konurišu svi igrači prvog tima Radnika. Nije sigurno da li će minutažu u ovom kolu upisati Pejčić i Pavlović, koji se oporavlja od povrede zadobijene u prvom kolu ovog dela prvenstva u Beogradu protiv ekipe Rada. Laganih problema iz prošle utakmice imaju Žarković i Mitošević, a posle odrađivanja kartona u tim se vratio Pantelić.


Utakmica Bačka - Radnik igra se u sredu, 7.marta u Bačkoj Palanci na stadionu Bačka sa početkom u 15 časova.


92 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page