U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

OSVRT NA ODIGRANIH 30 KOLA I KAKO U PLEJ-AUTU

Utakmicu 31.kola, prvu u okviru plej-auta, ekipa Radnika odigrava na domaćem terenu gde će dočekati goste iz Ivanjice.

 

Stručni štab ovdašnjeg superligaša zadovoljan je postignutim, a period od sedam kola kroz plej-aut vide kao novo prvenstvo i vrlo težu borbu za opstanak medju elitom.

 

NA redovnoj pres konferenciji, trener Radnika Simo Krunić, nakratko se osvrnuo na period odigranog dela prvenstva:

 

„Zadovoljni smo devetom pozicijom na tabeli iako je bilo lepo da se ponovi uspeh od pre dve godine: ulazak u plej-off. To nam je i bio cilj, pokušavali smo duže vreme, ali iz nekih razloga smo tu gde jesmo i možemo biti samo zadovoljni. Imali smo dosta dobrih utakmica, imamo dobro formiranu ekipu i sada je jedino bitno opravdati poverenje sviju nas medjusobno i održati se što više ovom delu tabele i osigurati opstanak“

 

Prvo kolo plej-auta Radnik odigrava kući:

 

„Mi ovom utakmicom počinjemo novo prvenstvo, jer ova borba u ovih trideset kola može vrlo lako da se prospe. Sad je vrlo nezgodna situacija sa podelom golova i svi žele opstanak. Dobro je da se ekipa poput naše konsilidovala od zimskog prelaznog roka pa naovamo i u plej-autu je navažnija forma te ekipe“ - kaže Krunić i dodaje:                        

 

„Pre desetak dana smo ekipu Javora pobedili sa 1:0. Verujem da će biti teško. Dobra su ekipa. Mi razmišljamo na način kako dva puta zaredom pobediti istu ekipu. Iskustva su pokazala da su npr. Zvezda i Vojvodina u KUP-u  različito igrali protiv istih im protivnika u kratkom vremenskom periodu i imali su različite razultate. Svesni smo toga i svesni smo da je svaka utakmica „na nož“. Svaka utakmica neodigrana dobro i sa nedostatkom sreće može doneti loš rezultat.“

 

Utakmica Radnik - Javor Matis igra se u subotu od 18:00. Uprava kluba donela je odluku da ulaz za ovaj meč bude besplatan.

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

Surdulica: „RADNIK“ ZAPOČEO PRIPREME ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

03.07.2020

1/10
Please reload

ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči