top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

OSVRT NA ODIGRANIH 30 KOLA I KAKO U PLEJ-AUTU


Utakmicu 31.kola, prvu u okviru plej-auta, ekipa Radnika odigrava na domaćem terenu gde će dočekati goste iz Ivanjice.


Stručni štab ovdašnjeg superligaša zadovoljan je postignutim, a period od sedam kola kroz plej-aut vide kao novo prvenstvo i vrlo težu borbu za opstanak medju elitom.


NA redovnoj pres konferenciji, trener Radnika Simo Krunić, nakratko se osvrnuo na period odigranog dela prvenstva:


„Zadovoljni smo devetom pozicijom na tabeli iako je bilo lepo da se ponovi uspeh od pre dve godine: ulazak u plej-off. To nam je i bio cilj, pokušavali smo duže vreme, ali iz nekih razloga smo tu gde jesmo i možemo biti samo zadovoljni. Imali smo dosta dobrih utakmica, imamo dobro formiranu ekipu i sada je jedino bitno opravdati poverenje sviju nas medjusobno i održati se što više ovom delu tabele i osigurati opstanak“


Prvo kolo plej-auta Radnik odigrava kući:


„Mi ovom utakmicom počinjemo novo prvenstvo, jer ova borba u ovih trideset kola može vrlo lako da se prospe. Sad je vrlo nezgodna situacija sa podelom golova i svi žele opstanak. Dobro je da se ekipa poput naše konsilidovala od zimskog prelaznog roka pa naovamo i u plej-autu je navažnija forma te ekipe“ - kaže Krunić i dodaje:


„Pre desetak dana smo ekipu Javora pobedili sa 1:0. Verujem da će biti teško. Dobra su ekipa. Mi razmišljamo na način kako dva puta zaredom pobediti istu ekipu. Iskustva su pokazala da su npr. Zvezda i Vojvodina u KUP-u različito igrali protiv istih im protivnika u kratkom vremenskom periodu i imali su različite razultate. Svesni smo toga i svesni smo da je svaka utakmica „na nož“. Svaka utakmica neodigrana dobro i sa nedostatkom sreće može doneti loš rezultat.“


Utakmica Radnik - Javor Matis igra se u subotu od 18:00. Uprava kluba donela je odluku da ulaz za ovaj meč bude besplatan.

27 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page