top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

RADNIK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA I ZAPOČEO LETNJE PRIPREME


Darko Gašić i Mladen Dodić

Prozivkom na Gradskom stadionu u Surdulici i promocijom novog šefa stručnog štaba, Radnik je započeo letnje pripreme za predstojeće prvenstvo.


Završivši na devetoj pozici, prvotimci superligaša iz Surdulice zasluženo su otišli na letnju pauzu, nekolicina igrača je otišlo iz kluba, ali najbitnije je da je kostur ekipe ostao isti, što govori da se i u ovu sezonu ulazi sa visokom dozom ozbiljnosti, puno elana i samo sa jednim ciljem: sredina tabele i promovisanje mladih igrača.


Na redovnoj konferenciji za novinare najpre je juče predstavljen novi trener prvog tima Radnika.


Sportski direktor Darko Gašić, osvrnuo se nakratko na period iza nas:

"Pauza je vrlo kratka, no ko i svima, tako i nama. Otišli smo na taj kratki odmor zadovoljni jer smo ostvraili zacrtano s početka prošle sezone: opstanak u ligi, uspeli smo da promovišemo nekolicinu mladih igrača koji su bili interesantni mnogim klubovima. Organizaciono smo ojačali i podigli sve na viši nivo. Isto je i sada. Imamo dva cilja:prvi je sredina tabele Super lige Srbije, a drugi promovisanje novih igrača. Upravo iz tog razloga smo se opredelili da prvi tim poverimo g-dinu Dodiću, i uvereni smo da ćemo zajedničkim naporima i ostvariti ove realne ciljeve" - jasan je bio Gašić.


Letnje pripreme realizovaće se najpre u Surdulici, u danima druge polovine juna meseca, dok će se s početka jula ekipa preseliti na Kopaonik i realizovati drugu fazu priprema za takmičenje.


"Trudimo se da i dalje unosimo novine, te smo za ovu godinu poradili na obezbedjivanju boljih uslova za rad i treniranje. Završili smo teretanu sa najsavremenijom opremom, a uveliko se radi na pripremi travnatog terena stadiona u selu Alakincu nadomak Surdulice, gde će eipa moći da trenira na travnatoj podlozi."-kaže Gašić i dodaje da će dolaskom novog šefa struke klub dobiti mnogo.


Novi šef struke Radnika, Mladen Dodić, zadovoljan gostoprimstvom, veruje da se ulaganjem svih potencijala, kako pojedinaca tako i kolektiva, može doći do ostvarenja cilja:


"Osećam odgovornost da za poverenje koje mi je ukazano maksimalno dam sve svoje potencijale da ispunim projektovane planove i strategiju kluba. U srpskom fudbalu strategija fudbalskih klubova je slična. Klubovi se trude da žive od promocija mladih igrača uz naravno rezultat gde se ja uklapam i dajem svoj udeo dugi niz godina.

Surdulica i FK Radnik su godinama podizali svoje kriterijume i uslove rada uz šta su i rasle ambicije. One jesu realne i vidljive uz rezultat. Ciljevi su mi jasni uz rad na najvišem nivou. Verujem u ovaj projekat jer je klub potvrdio da je na pravom putu i da ima pravo mesto u srpskom fudbalu. Uz jako veliku posvećenost poslu, timski rad, probaćemo da damo svi svoj maksimum i ostvarimo zacrtane ciljeve.


Pred upravom Radnika je kompletiranje stručnog štaba, a onda i realizacija priprema. Paralelno sa tim radiće se na dovodjenju kvalitetnih igrača

265 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page