top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred utakmicu četvrtog kola


Mladenović i Dodić

Predstojeće 4.kolo Super lige Srbije Radnik odigrava u Beogradu protiv ekipe Rada. Nakon odigrana tri kola, tim iz Surdulice nalazi se na petoj poziciji tabele Supe Lige, a šta se očekuje od ovog susreta čulo se na redovnoj pres konferenciji:


“Očekuje nas vrlo neizvestan meč. Mišljenja sam i da se sve utakmice za vreme trajanja prelaznog roka tako mogu i nazvati"- kaže trener Dodić:


“Rad je najbolji primer da, nakon što je izgubio prve dve utakmice, a potom i registrovao nekolicinu dobrih igrača, imao priliku da mu se to odrazi na rezultat već u trećem kolu. Tako će i biti do prve reprezentativne pauze, kada ćemo mnogo realnije gledati na protivnike i njihove mogućnosti, a do tada, samo neizvesnost. Uprkos svemu, idemo ekipi koja ima kvalitet i ima dobar miks starih i novih igrača. Ulazimo u još jednu utakmicu sa istim ciljem kao i do sada, a to je da damo svoj maksimum i da ponovimo igre iz prethodnih kola" - dodao je Dodić.


Pres konferenciji je prisustvovao i Siniša Mladenović, čije asistencije su doprinele postizanju sva tri pogotka u proteklim utakmicama Radnika:


“Protivnik će igrati onoliko dobro koliko mu mi omogućimo. Idemo ekipi koja ko i mi ima spoj mladosti i skustva, ali ako se bude ispoštovao dogovor iz svlačionice, u šta ne sumnjam, mislim da ćemo u Surdulicu doneti bod ili sva tri”.


Što se tiče kadrovske situacije tim neće moći i ovoga puta da računa na Dušana Stevanovića koji se oporavlja od povrede s početka sezone, a svi ostali prvotimci mogu konkurisati za prvih jedanaest.


Susret Rad - Radnik zakazan je za subotu od 20:00h.

32 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page