U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

RADNIK PRED GOSTOVANJE EKIPI BAČKE

Radniku iz Surdulice ovog vikenda predstoji gostovanje superligašu iz Bačke Palanke. Dve ekipe susrele su se u okviru letnjih priprema, a očekivanja od predstojeće utakmice izneli su u najavi kola trener i štoper Radnika.

 

„U poslednje vreme utakmice i Radnika i Bačke uglavnom su neizvesne, a sa druge strane veoma bitne, tako i ova, na početku prvenstva, ne može se okarakterisati drugačije“ - kaže Mladen Dodić i dodaje:                                                                                                  

„Bilo je dosta promena u njihovom sastavu i mislim da su jači nego prošle godine i kad gube, veoma teško gube meč. Dolaskom novih igrača sigurno su podigli kvalitet i mi ćemo to imati u vidu i obratiti pažnju na sve aspekte igre. Ponavljam,  moramo kvalitetnije da odigramo u defanzivi, moramo ispraviti greške iz proteklih par kola. Ne smemo dozvoliti da se ponovi da posle našig grešaka dozvolimo protivniku da stekne prednost.“

 

Dodić se na konferenciji nakratko i osvrnuo na prošlo kolo i na efikasnost u ofanzivi gde je u utakmici prodiv ekipe Mačve, Radnik dao 24 udarca na gol, ali nije uspeo da zatrese mrežu:            

 

„Imamo dovoljno kvalitenih igrača, imamo i one u napadačkom delu koje čekamo da se posle saniranja povreda vrate: Nikolića, Danoskog, Radovića i Stankovića i očekujem da se i tim redom vraćaju u tim. Potrebno je strpljenje i smatram da vreme ispred nas trebamo na najbolji mogući način iskoristiti, a igre koje pružamo isprati i rezultat na terenu i bodovni saldo.

 

Konferenciji za medije uoči utakmice sa OFK Bačkom, prisustvovao je i štoper Dušan Stevanović koji ne sumnja da će, ako tim pruži maksimum u subotu, kući moći da se vrati sa sva tri boda:  

                                                                                                                                  

„Slažem se sa šefom i verujem da, ako se budemo držali dogovora i svi dali sto posto sebe u predstojećoj utakmici, možemo se nadati samo pozitivnom rezultatu u gostima“.

 

Utakmica Bačka - Radnik igra se u subotu od 20:00 na stadionu „Slavko Maletin-Vava“ u Bačkoj Palanci.

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

COVID - 19 (saopštenje FK Radnik)

17.03.2020

1/10
Please reload

linglong sliga.png
Ključne reči
Please reload