top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred utakmicu sa Partizanom


Drugi ovogodišnji susret Radnika sa timom Partizana uslediće danas u okviru 16.kola prevnstva od 13:00 na stadionu crno-belih.


Dve ekipe sastale su se na samom startu sezone, kada je Radnik na domaćem terenu savladao "Parni valjak" i istorijskom pobedom na samom početku prvenstva sebe postavio na visoko mesto tabele Super lige Srbije.


Kako je u medjuvremenu bilo oscilacija u igri i rezultatima, ekipa iz Surdulice sišla je polako u donji deo tabele. Medjutim dolaskom Milana Milanovića na čelo stručnog štaba tim se psihološki diže polako i vraća ka sredini tabele, a iz kola u kolo prikazuje sve lepši i bolji fudbal.


Sa velikim optimizmom se gleda na predstojeći meč, uz respekt protivnika. Milanović smatra da timska i disciplinovana igra, u kojoj uvek izađe neki pojedinac, može da donese puno toga.


"Partizan je apsolutni favorit, igra se kod njih, mi vidimo naše šanse i ne dajemo nikome da nas pobedi bez borbe. Tako da ćemo uz jednu veliku borbu, ja se nadam i igru, pokušati da dođemo i do bodova. Imamo jednu timsku disciplinovanu igru u kojoj uvek “izađe” neki pojedinac, ja se nadam da će i sada jedan ili dva - kaže Milanović i smatra da trenutna pozicija ne dozvoljava odabir utakmica: "Ne možemo da biramo i propuštamo utakmice, nego moramo u svakoj, bez obzira na protivnika, kao što je u ovom slučaju Partizan veliki favorit, da osvajamo bodove ili bar bod. Tako ulazimo u utakmicu sa ciljem da dobro odigramo, da se dobro pokažemo pred beogradskom publikom i da rezultiramo nekim bodovima -dodaje strateg Radnika.


Utakmica Partizan - Radnik je zakazana je za 13 sati, a prenos je najavljen na TV Arena Sport 1.

20 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page