U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

U RADNIK STIGLA TRI POZIVA ZA REPREZENTACIJU


Golman Nikola Vasiljević (na fotografiji levo) i mladi napadač Radnika, Igor Zlatanović (na fotografiji desno) i ovoga puta nosiće dresove reprezentacije Srbije, a dres državne reprezentacije prvi put će obući i mladi Marko Stoiljković koji će nastupati u selekciji U-18.


Vasiljević se priključio timu u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi a prva utakmica „A“ reprezentacije Srbije najpre će biti odigrana u subotu na stadionu „Rajko Mitić“ kada će se „orlovi“ sastati sa reprezentacijom Crne Gore. Tri dana kasnije na programu je duel sa Litvanijom na stadionu u Humskoj.


Stručni štab mlade reprezentacije okupio je mladu selekciju medju kojima je i Igor Zlatanović a tim Srbije će takođe prvi duel imati sa mladom reprezentacijom Crne Gore, 15. novembra na stadionu pod Malim brdom u Petrovcu. Dan kasnije sastaje se sa BJR Makedonijom u Sportskom centru u FS CG u Podgorici. Vreme odigravanja oba susreta je od 13:00.


Član omladinskog pogona Radnika, Marko Stoiljković, nastupaće sa timom U-18 državne reprezentacije u prijateljskim susretima Srbije i Makedonije. Prva utakmica ove selekcije odigraće se 15. novembra od 13:00 na Gradskom stadionu u Surdulici, a druga na u Nišu na Čairu od 12:00.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN