U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Radnik upalio motore

Okupljanem i prozivkom igrača prvog tima, Radnik je i zvanično započeo drugi deo polusezone i novu radnu godinu.

 

Nakon prazničnih dana i kraćeg zimskog odmora, Radnik na dobrom minusu polako "pali motore" i kreće sa planiranim aktivnostima. Prvi trening je uprkos snežnim padavinama i niskoj temperaturi odrađen na veštačkom terenu i tako će biti narednih desetak dana, a potom se tim i stručni štab sele u Antaliju gde će obaviti drugi deo priprema za predstojeću polusezonu.

 

 Gašić i Tončev na prozivci tima 09.01.2018.

 

Dobrodošlicu timu i novajlijama poželeo je predsednik kluba, Stanislav Tončev, zahvalivši se svima na uzajamnom poverenju, odanosti i poštovanju. Tončev je još jednom čestitao momcima na dosadašnjim rezultatima sa željom da tako nastave i u budućnosti a jednom rečenicom u svom obraćanju definisao plan kluba:  

 

"Radnik od ove polusezone želi da bude spoj mladosti i iskustva. Od danas pravimo tim koji ćete gledati na leto, a to će biti najbolji Radnik do sada".

 

Prozivci nisu prisustvovali Dušan Pantelić i Siniša Mladenović, a prve novajlije su štoperi Tomislav Pajović i Ivan Kričak. Pajović u Radnik dolazi iz Uzbekistana, a u Srbiji je igrao u Partizanu, Čukaričkom, Radu i Zemunu. Inostrane destinacije: Izrael, kao i u moldavski Šerif. Mladi Ivan Kričak dolazi iz Sinđelića a svojim izuzetnim partijama nametnuo se da konkuriše u tim Radnika. 

 

Stručni štab Radnika krenuo je sa planiranim aktivnostima od prvog dana, a Milan Milanović nakratko se na treningu obratio novinarima:

 

"Odmor od tri nedelje nas je prekinuo kada smo najbolje igrali, ali se nadam da ćemo se spremiti dobro u ovih pet nedelja da odigamo dobro predstojeću polusezonu".

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

Surdulica: „RADNIK“ ZAPOČEO PRIPREME ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

03.07.2020

1/10
Please reload

ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči