top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred gostovanje Radničkom


U subotu na Čairu Radnik odigrava meč sa drugoplasiranim Radničkim, timom koji je u okviru prve polusezone iz Surdulice rezultatom 1:2(1:0), odneo sva tri boda put Niša. Šta Surduličani očekuju od predstojećeg susreta, čulo se na redovnoj pres konferenciji:


„Iskreno se nadam da smo od jesenjašnje utakmice napredovali u igri i očekujem da pokažemo taj napredak, a verujem da će se videti i napredak u rezultatu. Ekipa je spremna, svi su prošli pripreme i očekujemo da se uspešno suprostavimo domaćinu. Ova dva kola igramo protiv prve i druge ekipe u ligi, naš tim je maksimalno spreman, a moja filozofija je da se tim priprema ozbiljno i sa ciljem da pobedi utakmicu, bez obzira na poziciju na tabeli protivničke ekipe. Igrači će dati svoj maksimum i verujemo u dobar rezultat“ – kaže trener Radnika, Milan Milanović.


Konferenciji je prisustvovao i golman Nikola Vasiljević, koji duboko veruje u svoje saigrače i nada se pozitivnom ishodu utakmice:


„Očekuje nas jako teška utakmica u Nišu, idemo iskusnoj i organizovanoj ekipi koja je u seriji dobrih rezultata, ali spremili smo se dobro ove nedelje. Maksimalno smo koncentrisani na meč i ako budemo odigrali kao protiv Crvene Zvezde, nadamo se da ćemo se vratiti iz Niša neporaženi. Iako sam Nišlija i ako sam proveo jedan period na Čairu neće biti sentimentalnosti, u Surdulici sam više od tri godine i sve ću podneti samo profesionalno i nikako drugačije“ - jasan je Vasiljević.


U konkurenciji za tim protiv Radničkog su svi igrači osim Zorana Danoskog, koji će par narednih kola pauzirati zbog povrede u prošloj utakmici.


Utakmica Radnički – Radnik zakazana je za subotu, početak meča 15:00.

43 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page