top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Surduličani pred meč sa "Zmajevima"


M. Milanović i L. Kojić

Surdulički Gradski stadion biće danas mesto odigravanja utakmice 25.kola Super lige izmedju domaćeg Radnika i ekipe Voždovca. Nakon dve utakmice protiv prve i druge ekipe na tabeli, Surduličani sa mnogo većim motivom dočekuju goste iz Beograda, kako bi nastavili započeto s jeseni prošle godine.


„Uprkos rezultatima u prethodna dva kola ostali smo na osmoj poziciji, poziciji koja vodi u plej off, te imamo šanse da u mečevima sa Voždovcem, Napredkom i Vojvodinom obezbedimo taj plasman, a bilo bi i dobro da i iz utakmica sa strane donesemo koji bod. Što se tiče Voždovca, to je skup iskusnih igrača, iskusna ekipa koja zna da igra. Medjutim, ja se nadam da će naš motiv da preovlada i domaći teren koji je u našem slučaju često prednost. Mislim da imamo snage i imamo ambicije da pobedimo Voždovac“ – kaže pred utakmicu šef struke Radnika, Milan Milanović.


Lazar Kojić, momak koji je od ove zime u Radniku prenosi poruku iz svlačionice:


„Slažemo se da imamo motiv da posle dve izgubljene utakmice pobedimo Voždovac kod kuće, pogotovu jer igramo pred našim navijačima i ovom prilikom evo i poziva da dodju u što većem broju i da nas podrže“.


Kako Surduličane u narednih desetak dana očekuju tri prvenstvene i jedna kup utakmica, trener Milanović kod odabira sastava planira rotacije, izmenu i odmaranje pojedinih igrača. Odrađivanja kartona nema, u konkurenciji za tim i dalje nije Danoski zbog povrede.


Utakmica Radnik - Voždovac igra se od 16:00, karte u prodaji po ceni od 100 din za tribinu Zapad i 200 za Istočnu tribinu.




  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page