U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Radnik pred "komšijski derbi"

Poslednje, regularno kolo Radnik danas odigrava u Surdulici i biće, kako neki mediji preneše: "Gost na svom terenu". Domaćin utakmice je Dinamo iz Vranja, koji je sve utakmice ovogodišnjeg prvenstva odigrao upravo na stadionu u Surdulici. Bitna utakmica za obe ekipe. Radnik i dalje sa željom ulaska u plej off, a Dinamo u borbi za opstanak. Dva tima odigrale su jesenas taj prvi "komšijski derbi", utakmicu u kojoj su Surduličani izašli kao pobednici, rezultatom 2:0. 

 

"Nadam se da nećemo imatu nervoznu i rastrzanu utakmicu kao u prošlom susretu. Verujem da će ova utakmica biti dosta smirenija i sada treba da nastupi naš kvalitet i verujemo u povoljan rezultat. I dalje razmišljamo u pravcu plej-ofa. Za razliku od prethodne utakmice u kojoj je borba za plasman zavisila od nas samih, sada zavisi i od rezultata još nekih mečeva. Povoljnija je situacija bila pred prošlo kolo, no nažalost nismo uspeli. Nadam se da ćemo sada naš deo posla odraditi i nadam se dobroj igri"

 

Milanović dodaje da je u prošlom kolu rano na utakmici nastupila povreda Pejčiću, a stručni štab neće moći da računa i dalje na ranije povređenog Danoskog:

 

„Što se tiče Ristovića, koji se takođe žali na povrede iz poslednje utakmice, neizvesno je da li će igrati ili ne, ali možemo računati na sve igrače, pa i na one osvežene i odmorene od ranijih kola“.

 

Utakmica Dinamo - Radnik igra se na Gradskom stadionu u Surdulici, a početak susreta zakazan je za 17 časova

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

Surdulica: „RADNIK“ ZAPOČEO PRIPREME ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

03.07.2020

1/10
Please reload

ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči
Please reload