U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Pred poslednje kolo ove sezone


Ovogodišnje prvenstvo se završava u nedelju a surdulički superligaš poslednju utakmicu ove sezone odigrava na domaćem terenu, kada dočekuje ekipu Mačve iz Šapca.


Skor dveju ekipa nerešen, 2:2 (0:1 u Surdulici, 1:2 u Šapcu). Rasterećeni rezultata i pozicioniranja na tabeli u meč koji ništa ne rešava postava Radnika ulazi ipak ofanzivno i pred svojom publikom planira da se predstavi u najboljem svetlu kao i u prilikama dosadašnjih domaćih prvenstvenih utakmica.


Trener Radnika Milan Milanović nimalo ne razmišlja o nekom poslednjem razigravanju ekipe, naprotiv, izričit je u tome da, iako neće biti nešto prevelikog takmičarskog žara igraće se napadački:


„Mislim da ćemo obraćati pažnju više na napade nego na odbranu, što nam je i bio cilj u celoj sezoni, ali ipak je takmičenje takmičenje.Što se tog takmičarskog izazova tiče ne postoji ni kod nas ni kod gostiju. Podsećamo da smo se obezbedili još pre nekoliko kola i mislim da ćemo imati jednu lepu utakmicu, da će biti opuštenija. Sa druge strane nije nam cilj da tek izađemo na teren i razigravamo se već nam je želja da pobedimo što će nam značiti da ostanemo deveti, ili ti prvi u ovom delu tabele.“ – dodaje Milanović.


Uprava kluba iz Surdulice odlučila je da za poslednji ovosezonski meč svoje navijače časti besplatnim ulazom. Početak utakmice je u 19 časova, a kapije Gradskog stadiona u Surdulici biće otvorene sat i po pre meča.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN